Jestem przekonany ,że wówczas też nie zatęskniła byś za plażą

.png)
Uważam, że to całkiem dobry plan... Dziś mogę powiedzieć, że Peloponez a północ to całkiem inne krainy...i to pod każdym kątem.... No i co ważne po drodze jest Macedonia z zaskakującym Skopje i pysznym prostym i tanim jedzeniem...Mikromir napisał(a):Czasem zastanawiam się nad wyjazdem do Grecji samochodem któregoś lata, więc chętnie poczytam, co ciekawego można zobaczyć bardziej na północ od Peloponezu.
Jak zwiedzaliśmy właśnie Burano (to jeszcze dziś), to w pewnym momencie miałam ogromną ochotę na plażę...CROberto napisał(a):Szkoda, że słoneczko nie maluje na lazurowo...
Jestem przekonany ,że wówczas też nie zatęskniła byś za plażą![]()
.png)
piekara114 napisał(a): Peloponez a północ to całkiem inne krainy...i to pod każdym kątem....
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Grzechem by było poświęcić dzień nad Gardą na rzecz czegoś innego. Kiedyś sobie wrócę do Wenecji i odrobię bo tam jeszcze kilka wysp na lagunie nie zdeptane mamypiekara114 napisał(a):W tym roku miałaś już blisko, aby sobie odbić....
Myślę, że po moim głównym urlopie się zabiorępiekara114 napisał(a):Będzie relacja z nad Gardy?
.png)
Całodzienny bilet to najlepsze rozwiązanie.... o T. jest bardzo mało informacji i są one dość ogólne... A o flamingach to na jakimś blogu przeczytałam i właśnie kwiecień/maj to najlepszy okres, aby je spotkać....maxredaktor napisał(a):Ech, ta laguna. I to vaporetto(...)Na Torcello nie jest łatwo dojechać, (...)
O flamingach na Torcello nie wiedziałem, kurcze blade.
To gdzie wakacje planujesz, że jest szansa na spacer po lagunie?maxredaktor napisał(a):Ale może w tym roku tam się znowu wybierzemy, jeśli czas pozwoli.
gusia-s napisał(a):Myślę, że po moim głównym urlopie się zabiorępiekara114 napisał(a):Będzie relacja z nad Gardy?zaległości mam od 2017 r.
(2017 rejs Cro, 2018 majówkowa Praga-Skalne miasta-Wrocław, 2018 Hvar i tegoroczna Garda)
![]()
Muszę zacząć to odrabiać w końcu.