Melduję odrobienie zaległości
Pozdrawiam
Piotr
.png)
Nefer napisał(a):Świetna wycieczka rowerowa.
Soczysta zieleń, cudowne błękity, zwierzęta przy drodze, góry. "Tu się oddycha" - cytując znany film
.
wiola2012 napisał(a):Zwiedzanie Salzburga, zamek i widoki towarzyszące tej aktywności są piękne i zapadają w pamięć, ale pomysł spędzenia dnia na wycieczce rowerowej (na takich wypasionych rowerach) to super pomysł
Gratuluję pomysłowości.
piotrf napisał(a):No , Michał , dałeś czadu Salzburgiem , zamkiem , wycieczką rowerową i przede wszystkim pogodą , za którą już chyba wszyscy tęsknią![]()
Melduję odrobienie zaległości![]()

.png)
Teraz sobie pojedziemy na górę, bo jak wspominałem, dzisiaj dzień miał być perfekcyjny. I taki jest
.png)

.png)
Aglaia napisał(a):Bardzo fajna wycieczka rowerowa.
ziemniak napisał(a):Kapitalny pomysł. Już notuje, śledzę Waszą trasę, rozmyślam. Dwa poprzednie weekendy majowe z dziećmi spędziliśmy na rowerach. Jeden nad morzem, drugi na jurze z Częstochowy do Krakowa. W tym roku trochę inaczej plany potoczyły się, ale taki plan jak twój miesza w głowie.

.png)

Widoczki gratis .png)
feniks7 napisał(a):
Zapięcia dostaliście z rowerami, czy może luzem zostawiliście bo to porządna Austria?

.png)
.png)
.png)
ziemniak napisał(a):Byłem na podobnej kolejce w Szwajcarii, ale u Ciebie widoki zdecydowanie lepsze.
I nic nie było widać. A bilety ponad 2x droższe ...
My potem jeszcze rowerami, więc wiesz ... piotrf napisał(a):Świetna wycieczka , a kolejowa trasa widokowa z górnej półki![]()
Michale , wygląda na to , że majówka 2025 pod znakiem kolei wąskotorowych![]()
W tym roku podczas majowego spaceru kilkukrotnie się z nimi spotkaliśmy , w tym trzykrotnie w Walii ...
maslinka napisał(a):Schafberg - rewelacja! Widoki świetneMusimy kiedyś podjechać, gdy będziemy latem/wiosną u rodziny mojego męża. Z okolic Monachium nie jest tak daleko
(Właśnie stamtąd kiedyś zwiedzaliśmy Salzburg.)
Będziecie nad Attersee? Bondowskie miejscówki
Zdecydowanie polecam tej rejony 
.png)
Źle jest, więc padł pomysł, to jeszcze zrobimy sobie coś a la grill