Chętnie odświeżę sobie nasz paški odmor sprzed kilku lat.
.png)
mchrob napisał(a):Jakoś mało ludziów na Twoich fotkachByliście sami na tym księżycu?

.png)
piekara114 napisał(a):
Miałam wrzucać swoją prawie gotową zeszłoroczną relację z Brać, ale dalej nie mogę się zebrać do wybrania zdjęć
.png)
morgana napisał(a):Co prawda Pag to chyba nie jest moje miejsce na ziemi, ale Chorwacja to Chorwacja, więc super, że piszesz![]()
Pag jest na pewno "inny" niż reszta wysp. I może to jego siła
Mikromir napisał(a):Cześć![]()
Na Pagu zawsze się znajdą jakieś odludne zakamarki i to na nim lubię najbardziej. Plus księżycowe widoki oczywiścieCzekam na duuużo zdjęć z paškim niczym
![]()
Wiesz, że cały czas mam dodany do ulubionych w przeglądarce link do House Miholašćica od Ciebie z relacji kiedyś? I nawet tam pisałem, ale mieli zajęte ... Co się odwlecze ... .png)

.png)
mchrob napisał(a):Te skałki na brzegu wyglądają tak, że jakby człowiek stracił na nich równowagę, to do wody doturlał by się już tylko szkielet odarty z mięsa.
.png)
piotrf napisał(a):Nie kusiło Cię sprawdzić czy ta woda nie jest bardziej mokra od tej przy plaży![]()
Mnie zawsze kusi i przeważnie skusi![]()
Pozdrawiam
Piotr

.png)
majkik75 napisał(a): Gdybym coś odwalił i zginął, albo chociaż nie mógł wrócić z jakiegoś powodu, narażam rodzinę na ogromny problem. Bezpieczeństwo jest dla mnie zawsze najważniejsze, nawet kosztem frajdy. Tak mam.
.png)
Mikromir napisał(a):majkik75 napisał(a): Gdybym coś odwalił i zginął, albo chociaż nie mógł wrócić z jakiegoś powodu, narażam rodzinę na ogromny problem. Bezpieczeństwo jest dla mnie zawsze najważniejsze, nawet kosztem frajdy. Tak mam.
To zjawisko ma nawet nazwę - mądrość.![]()
.png)
W każdym bądź razie, rano jeszcze wiało, były spore fale więc plażowanie odpada. Tak więc rzuciłem pomysł, że może pojedziemy sobie do Zadaru. Pomysł zaaprobowany
Znajduje 50 para. Z Jugosławii. Z 1990 roku
Slize po 3EUR. Powrót do Nasze relacje z podróży