Nie jest, ja głownie w lipcu w Cro bywałam i generalnie było ok, czyściutkie niebo, pewne słońce... poza dwoma razami...majkik75 napisał(a):W ogóle dziwną pogodę mieliśmy w ty roku w Cro, taką "nietypową" albo tak jest zawsze w lipcu... (bo bywaliśmy wcześniej zawsze w sierpniu).
2014 r. Orebić - każdy dzień zaczynaliśmy od sprawdzenia co jest za oknem i co prognozy zapowiadają...
2020 r. Pag - trochę pokropiło, choć i burza się trafiła, nie było stale lampy, kilka dni mocniej powiało, morze miało przez kilka dni ledwie po 21-22 st.
Zadar też dla mnie średni, ale i tak lubię tam zajrzeć... Spore wrażenie zrobiła na mnie Rotunda w środku. Miasto nie ma tu nawet Klubu Miłośników
Widoki z tego miejsca (i dalszego) na Paška Vrata są rewelacyjne...tbrek napisał(a):Lubię ten "księżycowy" krajobraz Pagu, szczególnie jak się wjedzie na koniec wysypy w samym Pagu tam gdzie jest przepompownia, uwielbiam tam robić zdjęcia aut, co roku jest to stały punkt programu.

.png)
.png)
Idę tym razem na drugą stronę wzniesienia przy którym jest nasz app. Idę tak jak czerwone kropki.
Z tego co widzieliśmy, bywali tam ludzie, ale byliśmy raz na spacerze i zrobiła słabe wrażenie. Ale to powiedzmy, że wiedziałem, patrząc wcześniej na zdjęcia w necie. Dlatego nie była celem naszego zainteresowania .png)
Bywali na niej ludzie, widać było od nas, że w ciągu dnia są ludzie na plaży, ale to nie jest nasz klimat. Mając obok samotną perełkę
przychodzić tutaj to byłoby samookaleczenie
.png)