majkik75 napisał(a):Idziemy sobie przez Parco Sempione.
Cudne miejsce, nam się tam bardzo podobało.
A w wewnątrz katedry nie byliście
.png)
majkik75 napisał(a):Idziemy sobie przez Parco Sempione.
.png)
Nefer napisał(a):majkik75 napisał(a):Idziemy sobie przez Parco Sempione.
Cudne miejsce, nam się tam bardzo podobało.A najlepsze były żółwie przechadzające się po parku, było ich tam sporo.
A w wewnątrz katedry nie byliścieNa nas zrobiła ogromne wrażenie, świetne też były tarasy na dachu - na wyciągnięcie ręki masz misternie wykonane rzeźby, ozdoby itd.
.png)
.png)
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Świetnie wyglądają te drzewa na bloku! Podobają mi się
.png)
majkik75 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Świetnie wyglądają te drzewa na bloku! Podobają mi się
Tak, wygląda to super. Dodatkowo spełnia w mikroskali funkcje klimatyczne i dźwiękochłonne. Wyobrażam sobie całe osiedla tak zbudowane![]()
majkik75 napisał(a):A jeszcze wrzucam filmik z przejazdu od Riva del Garda poprzez okoliczne wioski. Widać na początku tunele jakimi jechaliśmy rowerami a teraz autem.
pozdrawiam, Michał
.png)
dangol napisał(a):Zwiedzanie Milano (i innych pełnych zabutików miejsc) z prywatną Znawczynią architektury to świetna opcja![]()
te kiero napisał(a):
Powiem Wam tak, w latach dziewięćdziesiątych grałem w taką grę Transport Tycoon i... takie apartamentowce były tam nutą przyszłości, a tu nastała już ta przyszłość. Mnie się podoba![]()
te kiero napisał(a):Dzienks, fajno, ale też dej mi pokójświetne filmy z przejazdu "galeriami" liguryjskimi tymi nadmorskimi i autostradowymi poszły mi w piach, miałem zawias karty i nic mi się nie zapisało
![]()
A taka byłaby piękna pamiątka.
Niestety tak czasem bywa ....png)
.png)
A, że mieliśmy blisko do hotelu, to szybko do niego wróciliśmy. Przy okazji podjechaliśmy do pobliskiego sklepu, coś kupiliśmy do jedzenia i jak przestało padać, to poszliśmy dalej zwiedzać..png)

.png)
Nefer napisał(a):majkik75 napisał(a):Wewnątrz katedry nie byliśmy.
Jak będziecie mieli jeszcze kiedyś okazję, to zdecydowanie polecam.
majkik75 napisał(a):Dlaczego Bellagio? Podobno, zaznaczam - podobno, najładniejsze miasteczko nad Como. Nawet jeśli tak nie jest i są inne ładniejsze, to tutaj nic nie brakuje
.png)