majkik75 napisał(a):Idziemy sobie przez Parco Sempione.
Cudne miejsce, nam się tam bardzo podobało.

A w wewnątrz katedry nie byliście

majkik75 napisał(a):Idziemy sobie przez Parco Sempione.
Nefer napisał(a):majkik75 napisał(a):Idziemy sobie przez Parco Sempione.
Cudne miejsce, nam się tam bardzo podobało.A najlepsze były żółwie przechadzające się po parku, było ich tam sporo.
A w wewnątrz katedry nie byliścieNa nas zrobiła ogromne wrażenie, świetne też były tarasy na dachu - na wyciągnięcie ręki masz misternie wykonane rzeźby, ozdoby itd.
Kapitańska Baba napisał(a):Świetnie wyglądają te drzewa na bloku! Podobają mi się
majkik75 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Świetnie wyglądają te drzewa na bloku! Podobają mi się
Tak, wygląda to super. Dodatkowo spełnia w mikroskali funkcje klimatyczne i dźwiękochłonne. Wyobrażam sobie całe osiedla tak zbudowane![]()
majkik75 napisał(a):A jeszcze wrzucam filmik z przejazdu od Riva del Garda poprzez okoliczne wioski. Widać na początku tunele jakimi jechaliśmy rowerami a teraz autem.
pozdrawiam, Michał
dangol napisał(a):Zwiedzanie Milano (i innych pełnych zabutików miejsc) z prywatną Znawczynią architektury to świetna opcja![]()
te kiero napisał(a):
Powiem Wam tak, w latach dziewięćdziesiątych grałem w taką grę Transport Tycoon i... takie apartamentowce były tam nutą przyszłości, a tu nastała już ta przyszłość. Mnie się podoba![]()
te kiero napisał(a):Dzienks, fajno, ale też dej mi pokójświetne filmy z przejazdu "galeriami" liguryjskimi tymi nadmorskimi i autostradowymi poszły mi w piach, miałem zawias karty i nic mi się nie zapisało
![]()
A taka byłaby piękna pamiątka.
Nefer napisał(a):majkik75 napisał(a):Wewnątrz katedry nie byliśmy.
Jak będziecie mieli jeszcze kiedyś okazję, to zdecydowanie polecam.
majkik75 napisał(a):Dlaczego Bellagio? Podobno, zaznaczam - podobno, najładniejsze miasteczko nad Como. Nawet jeśli tak nie jest i są inne ładniejsze, to tutaj nic nie brakuje