chriso napisał(a):...tani camping (opisywany tu czesto) 20,5 eur za dobe....
Tani camping
.png)
chriso napisał(a):...tani camping (opisywany tu czesto) 20,5 eur za dobe....
.png)
taurus napisał(a): ...w tym 450 Euro za 2 tygodnie w Vassiliki na Lefkadzie- 5 osób (w tym 15, 10 i 2,5 latek).
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Tani camping.... bez łachy na Euro campie gdzie można płacić kartami kredytowymi na Chalkidiki koło miejscowości Nea Kallikratia płaciliśmy dokładnie 19,80 euro za 2+1
, basen knajpa, sklep, leżaki parasole na plaży, plac zabaw dla dzieci, pralnia... wszystko w cenie było
tzn sklep i knajpa osobno - zależy co zamówiłeś, ale były na terenie campingu
.png)
chriso napisał(a):Powiedzcie, czy przy założeniach:....
.png)
janniko napisał(a):Może my też zmienimy pomysł... bo na razie wybieramy się na Chalchidiki, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by zmienić na Lefkadę, bo to zawsze bardziej na południe i większa gwarancja nieznośnego upału!
![]()
Napisz coś więcej...
pzodro
.png)
.png)
walczy napisał(a):LPG nie wiem, bo nie spotkałem nigdzie, i muszę śmigać na U95
typ napisał(a):Czy ktoś z was płynął promem z Vasiliki/Vassiliki (Lefkada) do Fiskardo (Kefalonia)? Chciałbym się czegoś dowiedzieć na temat dojazdu do tej pierwszej miejscowości. Promy na Kefalonię są drogie więc szukam najtańszego z nich, oby się nie okazało że znajdę najtańszy a potem będę się przedzierał przez jakieś krzaki do portu z którego ten prom odpływa. Dzwoniłem do jakiegoś biura którego telefon był podany na stronie, która obsługuje te promy i podobno za samochód powyżej 4,25m (a takim pojadę, jeśli pojadę) płaci się 40 EUR + 7,5 EUR za każdą osobę. To niby taniej niż z Patra do Sami, ale czy nie stracę za dużo czasu i energii w drodze do Vassiliki?
A przy okazji - z tego co czytam to 425cm to jakaś graniczna wartość długości samochodu, od której przechodzi się do wyższej opłaty za przeprawę promową. Czy jest to rzeczywiście weryfikowane? Są stosowane różne opłaty za samochód mały i większy?
typ napisał(a):Rzuć okiem jak będziesz wracał na cenę LPG, może tez drastycznie wzrosły, wtedy pojadę na ON tankując do pełna w Serbii
.png)
walczy napisał(a):Ceny paliw na banerach przy drogach na Halkidiki:
U95 - 1.46-1.52 EUR
diesel - 1.27-1.33 EUR
LPG nie wiem, bo nie spotkałem nigdzie, i muszę śmigać na U95
.png)
.png)
carnivalka napisał(a):A paliwo ON to już chyba najdroższe w Europie.
.png)
typ napisał(a):Jako że nikt nie odpisał czyli pewno nikt nie płynął tym promem. To napiszcie jaki jest dojazd do Vasiliki, jaki stan drogi, jaki ruch itd
.png)