Hmmmm, czy ceny w Cro oszalały?
.png)
KOALKA napisał(a):nie ma jak być upierdliwym......
santosz napisał(a):To wróćmy do tematu bo nas Janusz przeswięci![]()
.png)
Krystof napisał(a):z praktycznie gwarantowną pogodą miały by być tańsze niż wakacje w np. Grecji, Włoszech, Francji ??? (nie wspominam już o brudasach ....) ...
a, przepraszam, kogo ma na myśli Pan Czyścioszek?![]()
![]()
![]()
cyt.:
"Holendrzy: Polacy to alkoholicy, brudasy i nieuki"
źródło: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
"Polacy to brudasy. Na plażach sikają gdzie popadnie ..."
źródło:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
milutko?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):KOALKA napisał(a):nie ma jak być upierdliwym......
Czy w stosunku do Ciebie byłem upierdliwysantosz napisał(a):To wróćmy do tematu bo nas Janusz przeswięci![]()
Ceny nie oszalały, ale jak ktoś chce luksusu to musi za to zapłacić.
Tak jest na całym świecie.
.png)
KOALKA napisał(a):wiem jedno nikt nie jest nieomylny i nie lubie kąśliwości ........ale jeśli ma to służyć porządkowi to oki![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):KOALKA napisał(a):wiem jedno nikt nie jest nieomylny i nie lubie kąśliwości ........ale jeśli ma to służyć porządkowi to oki![]()
Droga KOALKOnie było kąśliwości bo była emotka (:wink: )
Upierdliwy czasem jestemi będę jeśli chodzi o "byk na byku" w postach.
Pozdrav
.png)
Pasjonat Chorwacji napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):KOALKA napisał(a):wiem jedno nikt nie jest nieomylny i nie lubie kąśliwości ........ale jeśli ma to służyć porządkowi to oki![]()
Pozdrav
No dzięki Janusz - "byk na byku", a mnie się tylko "forum" z "tematem" pokrzaczyło
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):KOALKA napisał(a):wiem jedno nikt nie jest nieomylny i nie lubie kąśliwości ........ale jeśli ma to służyć porządkowi to oki![]()
Pozdrav

KOALKA napisał(a): Dlatego jak widze jak ktoś się czepia drobnostek niby na żarcik to wiesz......język mnie świerzbi.
.png)
anakin napisał(a):A nawiązując do tematu.
Tak - ceny oszalały.
Tylko u nas jest wszystko po......5 zł.
![]()
.png)
juz nie sprzedają wiecej jak 10 kg (polakom).
Dobra, dobra. To Ty sobie tam pojedź, pomieszkaj na jakiejś pustyni, powyznawaj allaha (czy co oni tam mają) to się będziesz wymądrzał.
Byłem turystycznie w Egipcie i widziałem - to są brudasy (śmierdzą i się nie myją) - o sposobie bycia (nachalny handel np.) nie wspominam.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje