Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy ceny w Chorwacji oszalały????

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 09.03.2011 16:10

To wróćmy do tematu bo nas Janusz przeswięci :D

Hmmmm, czy ceny w Cro oszalały? :?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.03.2011 17:00

KOALKA napisał(a):nie ma jak być upierdliwym...... :lol:

Czy w stosunku do Ciebie byłem upierdliwy :wink:

santosz napisał(a):To wróćmy do tematu bo nas Janusz przeswięci :D

Ceny nie oszalały, ale jak ktoś chce luksusu to musi za to zapłacić.
Tak jest na całym świecie.
loyd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) loyd » 09.03.2011 17:16

Krystof napisał(a):
z praktycznie gwarantowną pogodą miały by być tańsze niż wakacje w np. Grecji, Włoszech, Francji ??? (nie wspominam już o brudasach ....) ...

a, przepraszam, kogo ma na myśli Pan Czyścioszek? :evil: :evil: :evil:

cyt.:
"Holendrzy: Polacy to alkoholicy, brudasy i nieuki"
źródło: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

"Polacy to brudasy. Na plażach sikają gdzie popadnie ..."
źródło:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

milutko?

Dobra, dobra. To Ty sobie tam pojedź, pomieszkaj na jakiejś pustyni, powyznawaj allaha (czy co oni tam mają) to się będziesz wymądrzał.

Byłem turystycznie w Egipcie i widziałem - to są brudasy (śmierdzą i się nie myją) - o sposobie bycia (nachalny handel np.) nie wspominam.

Jak tak wyglądają mnieszkańcy superbogatego Sharm'u czy Hurgady to aż strach pomyśleć jak wyglądają mieszkańcy "mniej" turystycznych miejscowości ....

A że nasi rodacy też się często zachowują jak ...... to zupełnie inna sprawa. Ale jednak w większości się myjemy, nie śmierdzimy, ect ....
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 09.03.2011 17:19

Janusz Bajcer napisał(a):
KOALKA napisał(a):nie ma jak być upierdliwym...... :lol:

Czy w stosunku do Ciebie byłem upierdliwy :wink:

santosz napisał(a):To wróćmy do tematu bo nas Janusz przeswięci :D

Ceny nie oszalały, ale jak ktoś chce luksusu to musi za to zapłacić.
Tak jest na całym świecie.

drogi Januszu nie - nie byłeś wobec mnie upierdliwy ale widzisz ja jestem takie stworzenie zadziałałam instyktownie :wink: wiem jedno nikt nie jest nieomylny i nie lubie kąśliwości ........ale jeśli ma to służyć porządkowi to oki :wink: zresztą zrobiłam tu takie poruszenie ze hoho :lol: podoba mi się
:twisted: pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.03.2011 17:31

KOALKA napisał(a):wiem jedno nikt nie jest nieomylny i nie lubie kąśliwości ........ale jeśli ma to służyć porządkowi to oki :wink:

Droga KOALKO :D nie było kąśliwości bo była emotka (:wink: )

Upierdliwy czasem jestem :wink: i będę jeśli chodzi o "byk na byku" w postach.

Pozdrav
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 09.03.2011 17:35

KOALKA napisał(a):wiem jedno nikt nie jest nieomylny i nie lubie kąśliwości ........ale jeśli ma to służyć porządkowi to oki :wink:

Pozdrav

No dzięki Janusz - "byk na byku", a mnie się tylko "forum" z "tematem" pokrzaczyło :lol:
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 09.03.2011 17:40

Pasjonat Chorwacji napisał(a):

Pozdrav

No dzięki Janusz - "byk na byku", a mnie się tylko "forum" z "tematem" pokrzaczyło :lol:

hahaha no i widzisz drogi sąsiedzie wyszło na moje :lol: ja tylko w twojej obronie a się afera zrobiła :wink: ale i tak was kocham :lol:
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 09.03.2011 17:48

Pozdrav

ja wszystko rozumiem...ale jak zwykle mam jakieś ale....
Januszu ja też jestem upierdliwiec pospolity więc witaj w gronie.......niestety "byk na byku" różnie z tym bywa moim recenzentem pracy doktorskiej był profesor o niesamowitych osiągnięciach niestety dyslektyk i co...... czy ujmowało mu to wiedzy, godności potrafił się do tego przyznac i z tego żartować. Dlatego jak widze jak ktoś się czepia drobnostek niby na żarcik to wiesz......język mnie świerzbi. Jednak mam nadzieje, że nikt niepoczuł sie urażony a za swoje wszystkie błedy itp. z góry przepraszam jestem tylko człowiekiem
Kasia
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 09.03.2011 17:53

Ile jeszcze postów nabijecie aby do tematu wrócić?.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 09.03.2011 17:58

KOALKA napisał(a): Dlatego jak widze jak ktoś się czepia drobnostek niby na żarcik to wiesz......język mnie świerzbi.

Jeżeli można...
Akurat w tym temacie Janusz ma całkowitą rację.
Kiedyś uczono,że jak nie jesteśmy pewni jakiejś pisowni należy do sprawdzić w odpowiednio.........mądrych książkach (dzisiejszych e-bookach :wink: ).
Często widać tu tak podstawowe błędy,że aż ręce opadają...
:roll:
Inna sprawa,że w ostatnich latach namnożyło się tylu dyslektyków i dysortografików,że strach z domu wychodzić! :twisted:

:wink:

A nawiązując do tematu.
Tak - ceny oszalały.
Tylko u nas jest wszystko po......5 zł.

:evil:

santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 09.03.2011 18:06

anakin napisał(a):A nawiązując do tematu.
Tak - ceny oszalały.
Tylko u nas jest wszystko po......5 zł.

:evil:

A u nas nawet i po 2zł....a wracając do tematu to chyba u nas ceny oszalały - to co się dzieje od 3 tyg w sklepach to mnie przeraza, cukier zdrozał w biedronce z 2,75 do 3,99 wczoraj w ciagu 2tyg. - to jest dopiero szaleństwo... :cry:
tomasz781
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz781 » 09.03.2011 18:40

cukier w biedronce 4.19.1h temu byłe. a 3 km za granica w niemcach wychodzi po 2,7.i juz nie sprzedają wiecej jak 10 kg (polakom).
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 09.03.2011 18:42

tomasz781 napisał(a):cukier w biedronce 4.19.1h temu byłe. a 3 km za granica w niemcach wychodzi po 2,7.i juz nie sprzedają wiecej jak 10 kg (polakom).

Kierunek dyskusji wydaje się jak najbardziej słuszny...

:la:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 09.03.2011 19:05

Ciekawe po ile cukier w Cro?
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 09.03.2011 19:33

juz nie sprzedają wiecej jak 10 kg (polakom).

może śmierdzą :evil:

Dobra, dobra. To Ty sobie tam pojedź, pomieszkaj na jakiejś pustyni, powyznawaj allaha (czy co oni tam mają) to się będziesz wymądrzał.

Byłem turystycznie w Egipcie i widziałem - to są brudasy (śmierdzą i się nie myją) - o sposobie bycia (nachalny handel np.) nie wspominam.

wiesz co ... a w sumie to nic - i tak mnie przegadasz - ty jesteś światowiec, a ja się tylko wymądrzam ...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Czy ceny w Chorwacji oszalały???? - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone