Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy ceny w Chorwacji oszalały????

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kichol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kichol » 10.03.2011 15:33

Janusz Bajcer napisał(a):
Kichol napisał(a): na Istrii .....Cały czas szukam fajnego campu, głównie z nastawieniem na zabawę dla juniora ;)

Na Istrii , wygody, duży kamp ..... i dla juniora :?: niech pomyślę :wink:

Wg mnie wymagania spełni zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Czy ceny na nim szalone :wink: :?: sprawdź w cenniku :D

Bardzo fajny, rozrywkowy camp dla 4 latka :)
Ceny do przezycia 38-40 EUR za dobę.
Dzięki za namiar, bo mi ten umknął w poszukiwaniach :)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 10.03.2011 15:37

A tak poważnie to mam nadzieję,że jakiś admin tu zajrzy zanim się zrobi masakra!
Gość się sam prosi,aż w końcu przyjdzie moment,że ktoś nie wytrzyma
Dlatego mnie tu nie ma.....

apelowałem i nic - Janusz o cukrze gada ...

to ja poproszę moderatora o usunięcie faszystkowskich treści z wątku - najlepiej od razu razem z ich autorem

pozdrov, Krystof
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 10.03.2011 16:43

Krystof napisał(a):
A tak poważnie to mam nadzieję,że jakiś admin tu zajrzy zanim się zrobi masakra!
Gość się sam prosi,aż w końcu przyjdzie moment,że ktoś nie wytrzyma
Dlatego mnie tu nie ma.....

apelowałem i nic - Janusz o cukrze gada ...

to ja poproszę moderatora o usunięcie faszystkowskich treści z wątku - najlepiej od razu razem z ich autorem

pozdrov, Krystof

Gada gada ale przynajmniej nie ciągnie tematu z tamtym o "brudasach"
Oczywiście gonie kret... za to jaki rasistowski jęzor ma, ale wciągać się nie dam bo naprawdę nie miło będzie.
Ok co tam w tej naszej Cro cukier wiemy już po ile :D Może są tacy na forum co jadą dokładnie w to samo miejsce i do tego samego apartamentu co byli w 2010 i jaka cenę maja na 2011 chyba tak najjaśniej będzie widać to co nie? Bo jak będą szaleć z tym paliwem to wiadomo że i Cro ceny pójdą do góry.
Ja w tym roku muszę odpuścić Cro :( , ale w zamian mazury będą :D
Tak więc będzie niezła lektura, co tak naprawdę w trawie piszczy?
Kristof a do Ciebie odezwę się w sprawie Pisaku, byłem tam na małym rekonesansie w 2010 i jakoś szału nie doznałem zjechałem na sam dół do takiej małej plaży nie wiem ich porcik czy jak? Jedna knajpka, a widziałem fotki w temacie i niezłe miejsca tam są może 2012 właśnie tam? Miał być Peliesac obadamy po sezonie 2011 czy nie poszaleli :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 10.03.2011 16:44

consett0805 napisał(a):Ja w tym roku muszę odpuścić Cro :( , ale w zamian mazury będą

A po ile tam cukier?
loyd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) loyd » 10.03.2011 16:47

Możecie mi wskazać Panowi "faszystowskie" treści ?

Bo mam niejasne wrażenie, że oto Wam się nie podoba, że ktoś nie lubi "Arabów" - więc jest faszystą, rasistą i należy go usunąć z forum (a najlepiej ze społeczeństwa). Otóż ja nic nie mam do Arabów - poza tym, że nie chcę ich znać, mieszkać z nimi i wogóle się z nimi zadawać (podobnie jak eufemistycznie mówiąc homoseksualistów). Czy wedle szanowynych Panów mam do tego prawo ?? Czy też w imię europoprawności i ekologii powinienem popierać akcję PAH i studnia, łazić na gej-parady i oczywiście uwielbiać Arabów i Islam ??

A że brudasy ? No cóż są brudni, nie dbają o siebie i nazywam to po imieniu. Czy to faszyzm ?

PS - w USA na ludzi ważących po 130 i więcej kg mówi się "overweight". W Polsce ciągle jeszcze prawidłowo określa się ich grubasy. To też faszyzm ?
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 10.03.2011 16:51

anakin napisał(a):
consett0805 napisał(a):Ja w tym roku muszę odpuścić Cro :( , ale w zamian mazury będą

A po ile tam cukier?

Nie wiem ale wczoraj rozmawiałem z kuzynką z Bydgoszczy i na osiedlowym sklepiku w dzielnicy domków już po 7 zł.
Ja akurat cenę cukru mam gdzieś nie słodzi cała rodzina :D
Za to wyroby gotowe kupujemy a te pójdą w górę śladem cukru.
Ok bo mi kristof głowę zmyje za cukier
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 10.03.2011 17:02

loyd napisał(a):Możecie mi wskazać Panowi "faszystowskie" treści ?

Bo mam niejasne wrażenie, że oto Wam się nie podoba, że ktoś nie lubi "Arabów" - więc jest faszystą, rasistą i należy go usunąć z forum (a najlepiej ze społeczeństwa). Otóż ja nic nie mam do Arabów - poza tym, że nie chcę ich znać, mieszkać z nimi i wogóle się z nimi zadawać (podobnie jak eufemistycznie mówiąc homoseksualistów). Czy wedle szanowynych Panów mam do tego prawo ?? Czy też w imię europoprawności i ekologii powinienem popierać akcję PAH i studnia, łazić na gej-parady i oczywiście uwielbiać Arabów i Islam ??

A że brudasy ? No cóż są brudni, nie dbają o siebie i nazywam to po imieniu. Czy to faszyzm ?

PS - w USA na ludzi ważących po 130 i więcej kg mówi się "overweight". W Polsce ciągle jeszcze prawidłowo określa się ich grubasy. To też faszyzm ?

Nie o to w tym temacie chodzi. Delikatnie mówiąc proponuję abyś się nie przepychał już.
akkon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) akkon » 10.03.2011 17:04

Otóż drogi Panie loyd, czy jak się tam Pan piszesz,
miałem nie odpowiadać, ale jednak odpowiem, bom cierpliwości słabej ...
Proszę sobie wyobrazić, że idzie Pan sobie do własnego, skredytowanego może kibla, po czym eleganckim strumieniem wody spuszcza w nim staranny urobek w postaci Pańskiego gówna.
W tym samym czasie, mieszkaniec Sudanu idzie pod krzak, albo za górkę piachu, po czym sra prosto na ziemię. Zamiast wody, do wytarcia sobie dupy, używa lewej ręki.
A dlaczego ?
Otóż, Panie loyd, czy jak się tam Pan piszesz, on by z wielką ochotą napił się tej wody, którą Pan spuszczasz swoje gówno, nawet gdyby ono jeszcze w nim pływało.
Ilość wody, którą jednorazowo Pan spuszcza w skredytowanej łazience swoje gówno, wystarczyłaby, żeby napoić kilkoro sudańskich dzieci. Na cały dzień.
Przeciętne sudańskie dziecko zapewne nie uwierzy, że biały Pan loyd gdzieś z dalekiej Bulandy (arab. Polska) jednorazowo spuszcza swoje rasowo białe gówno za pomocą wody :
1. tak czystej, że w Sudanie nie ma, bo woda z Nilu wygląda gorzej niż woda z gównem białego Pana (no chyba że ma to być woda ze studni, którą wykopią jacyś frajerzy za pieniądze tej pedalskiej PAH),
2. w takiej ilości, że wystarczyłoby to do zrobienia posiłku dla całej - powiedzmy - siedmioosobowej rodziny. I to nie stojąc, w tłumie, z wiadrem do studni albo nie czekając pół dnia, aż przyjedzie cysterna.
Zabawne, prawda ?
I pomyśleć, że te brudasy "się nie myją"...
Cholerne sudańskie świnie ...
PS. Przeciętny Afrykańczyk ma gdzieś, że ma HIV. A dlaczego ? A bo dla niego abstrakcją jest śmierć za dziesięć, a może za piętnaście lat. On natomiast dobrze wie, że w razie suszy, umrze z głodu za mniej niż pół roku.
PPS. Panie loyd, czy jak się tam Pan piszesz ... mniemam, że przy hołubionej przez Pana dosłowności, nie razi Pana słowo "gówno" użyte przez mnie w moim poście.
PPPS. Wszystkich innych przepraszam za dosłowność, ale inaczej się chyba nie da.
loyd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) loyd » 10.03.2011 17:10

Ja to wszytsko wiem i bardzo im współczuję.

Tylko co mi do tego ??? Co ja na to mogę poradzić ? Mam swoje życie, swoje problemy i nie mam ochoty zajmować się Arabami.

Apropos - w Izraelu jakoś sobie rozwiązali problem wody a też żyją na pustyni. Może to jednak kwestia nie "pustyni" tylko czego innego ?
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 10.03.2011 17:17

No i masz babo placek no!!!
To nie to forum to nie ten temat :evil:
Nie każdy arab w Egipcie, Izraelu, Sudanie śmierdzi tak samo jak nie każdy Niemiec Francuz czy Polak pachnie.
Piszemy tu o Cro i cenach co mają szaleć chyba że Polaków euro będą bardziej śmierdzieć niż euro Niemca, Włocha itd to mamy kłopot.
Ok Admin ogłoś powrót do tematu!!!
tomasz781
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz781 » 10.03.2011 20:46

To po ile w końcu ten cukier w cro.???
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.03.2011 21:11

tomasz781 napisał(a):To po ile w końcu ten cukier w cro.???

Proszę przeczytać kilka postów wstecz :wink: :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.03.2011 21:31

Witajcie!

Dla złagodzenia tego napiętego tematu:
Ceny w apartmanie, w którym byłem w ubiegłym roku właściciele podnieśli dokładnie o 2 Euro w stosunku do roku ubiegłego!
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam!
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 10.03.2011 21:46

No prawie rzetelna informacja."Tosz to szok " cenowy jak powiedział Kargul. Całe 2 euro wyżej wychodzi na to, że od apartamentu :?
10 dni to 20 euro. Do tego jakieś 3000 km średnio o 0.50zł więcej na litrze to około 100zł czyli mamy Szok cenowy około 50 euro przy 10 dniowym pobycie więcej. No ok piszcie dalej porównania zobaczymy a rusz szok będzie u innych?
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 10.03.2011 22:25

anakin napisał(a):A tak poważnie to mam nadzieję,że jakiś admin tu zajrzy zanim się zrobi masakra! :evil:

Nadzieja umiera ostatnia... a podrzucić linkę na maila to za duży wysiłek :?: Ktoś tu się niedawno odgrażał... że będzie testował... ale chyba nie ilość czytanych przeze mnie postów. Jest życie poza forum... naprawdę.

Jutro poczytam sobie spokojnie ten wątek i jakieś decyzje będą.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Czy ceny w Chorwacji oszalały???? - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone