Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy ceny w Chorwacji oszalały????

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
loyd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) loyd » 09.03.2011 20:22

Krystof napisał(a):wiesz co ... a w sumie to nic - i tak mnie przegadasz - ty jesteś światowiec, a ja się tylko wymądrzam ...

Nie jestem światowiec, tylko nazywam rzeczy po imieniu.

Górnolotne twierdzenia o równości, wolności i braterstwie to możesz sobie opowiadać u siebie w domu na przyjęciu.

W realu sprawy wyglądają tak, że jest Europa, Australia i Ameryka Północna (plus do tego grona aspiruje Azja) które są wysoko rozwinięte, cywilizowane, gdzie człek żyje na poziomie (auto z klimą, praca w biurze, wakacje, żarcie itp.) i reszta świata która chętnie by nas (Ciebie też ?) spaliła na stosie. Wszelkiej maści "kebeby" z Egiptu, Turcji (te bardziej rozwiniete) i Sudanu (tam gdzie PAH i studnia), Etiopii itp. Szkoda mi tych ludzi, że tak żyją i życzę im dobrobytu europejskiego, ale mam swoje problemy, swój kredyt i swoje życie.

Nazywanie ich brudasami jest po prostu nazywaniem rzeczy po imieniu.

Ty możesz sobie na nich wołać towarzysze, albo kamraci ....

PS - wiem, że mam farta rodząc się w PL (choć mogłem mieć większego i się urodzić w bogatej rodzinie w Kalifornii ...). To nie moja wina, że ktoś jest beduinem ....
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.03.2011 20:30

Z napisał(a):Ile jeszcze postów nabijecie aby do tematu wrócić?.

Nie nabijamy postów, tytko wyjaśniamy niejasności, ponieważ na forum nie ma PW, wyjaśnienie odbywa się przez napisanie posta.

Wracając do tematu - jeszcze raz napiszę, że ceny w Chorwacji nie oszalały :!:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.03.2011 20:47

Pasjonacie Chorwacji i KOALKO nie ma PW, w profilu nie macie podanego maila, więc wyjaśniam tu - określenie "byk na byku" dotyczyło wyłącznie postów pisanych z mnóstwem błędów ortograficznych, braku dużych liter w nazwach, braku ogonków - a nie "pokrzaczenia" forum z tematem.

Pojedynczych błędów tego typu nie wypominam, drobnych literówek również bo i mnie się zdarzają.

Myślę,że wszystko wyjaśnione - pozdrawiam Częstochowę :D
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 09.03.2011 20:52

Na temat tych zwariowanych cen to dowiedziałem się po ile jest cukier w Biedronce i o ile jego cena wzrosła oraz że kebaby w Afryce żyję,są to stworzenia śmierdzące :D ,a ja głupi myślałem że kebaby to są takie fast-foody :lol:
akkon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) akkon » 09.03.2011 21:00

del
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 09.03.2011 21:16

Z napisał(a):Na temat tych zwariowanych cen to dowiedziałem się po ile jest cukier w Biedronce i o ile jego cena wzrosła oraz że kebaby w Afryce żyję,są to stworzenia śmierdzące :D ,a ja głupi myślałem że kebaby to są takie fast-foody :lol:

Widzisz jakie to forum jest edukacyjne - nawet wiadomości nie musisz oglądać i do biedronki chodzic a wszystko wiadomo.... :lol: :lol: :lol:
micz43
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) micz43 » 09.03.2011 22:06

Uwaga NEWS!!! Chorwat podwyzszył cene na sierpien na....160 euro!!!! sorry pa Chorwacjo....
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.03.2011 22:10

micz43 napisał(a):Uwaga NEWS!!! Chorwat podwyzszył cene na sierpien na....160 euro!!!! sorry pa Chorwacjo....

Tylko jeden Chorwat wynajmuje kwatery :?:
Możesz zdradzić co to kwatera i gdzie :?:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 09.03.2011 22:14

Krystof napisał(a):
z praktycznie gwarantowną pogodą miały by być tańsze niż wakacje w np. Grecji, Włoszech, Francji ??? (nie wspominam już o brudasach ....) ...

a, przepraszam, kogo ma na myśli Pan Czyścioszek? :evil: :evil: :evil:

cyt.:
"Holendrzy: Polacy to alkoholicy, brudasy i nieuki"
źródło: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

"Polacy to brudasy. Na plażach sikają gdzie popadnie ..."
źródło:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

milutko?

Może, ten Chorwat też to preczytał i miczowi podwyższył... :?:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 09.03.2011 22:31

micz43 napisał(a):Uwaga NEWS!!! Chorwat podwyzszył cene na sierpien na....160 euro!!!! sorry pa Chorwacjo....

To poszukaj czegoś za 80 takich też sporo :D :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 09.03.2011 22:41

micz43 napisał(a):Uwaga NEWS!!! cene na sierpien na....160 euro!!!!

Cena za 16 osób w apartamencie 4 osobowym dla miczów43.Otwieranie lodówki jako klimy w cenie.Srajtaśma w cenie.Grill od 5.00 do 6.00 rano w cenie.W cenie zabranie na pamiatkę do Polski wersalki dwuosobowej.
pozdrav
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 10.03.2011 08:41

Nazywanie ich brudasami jest po prostu nazywaniem rzeczy po imieniu.

to pilnuj się teraz, żeby ciebie ktoś nie nazwał po imieniu za takie wypowiedzi!

Górnolotne twierdzenia o równości, wolności i braterstwie to możesz sobie opowiadać u siebie w domu na przyjęciu.

i nie pitol o górnolotnościach, bo to są elementarne zasady - jeśli brak uprzedzeń rasowych to dla ciebie najwyższy stopień doskonałości człowieka, to nie chcę wiedzieć, co w twojej głowie siedzi OT

:evil: :evil: :evil:
Dudek2222
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dudek2222 » 10.03.2011 08:48

Tak sobie czytam i myślę, czy to ceny oszalały ?
wojciechmw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojciechmw » 10.03.2011 08:49

Ceny to oszalały ale w Polsce
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 10.03.2011 09:28

Co by się nie działo to i tak taniej będzie jechać do Chorwacji niż wczasować się w Polsce, nie wspominając o zabytkach, pogodzie, widokach, Karlovaćko, suchoje vinko.....długo tak jeszcze można
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Czy ceny w Chorwacji oszalały???? - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone