Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy ceny w Chorwacji oszalały????

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 07.03.2011 09:08

adamk3 napisał(a):Nie kusiło, aby pojechać gdzie indziej?
Wybrzeże CRO ma ca' 600 km (nie linia brzegowa) mnie zawsze kusi co innego.

Znam od Zadaru po sam cypel na Istrii np. Umag.
KRK jest dla mnie. Reszta ..... niech inni sobie znajdują swoje miejsce. Ja nie będę robił tłoku. :wink:
adamk3 napisał(a):Ostatnio w Hajduszoboszlo tak się uśmiałem, jak do naszej rozmowy o drodze z PL do H włączył się gość - "że on od 14 lat tu jeździ 2 razy w roku i wie która droga jest najlepsza"

OD 14 LAT 2 RAZY W ROKU - zapytałem czy ze względów zdrowotnych odp. , że nie - tylko mu się tu podoba, pytam czy był w Budapeszcie - nie, w Miszkolcu - nie był, inne miejsca - też nie, inne baseny, - nie.
TAKIE TO LUDZIE MAJĄ PRZYZWYCZAJENIA.

Jak sądzę, Ty Adam znasz inne miejsca ( ja znam).
Powiedzmy sobie szczerze ... gościu ma całkowitą rację. Ja lubię takie osoby. Zdecydowane i wiedzą czego chcą.
W tej części Węgier, nic lepszego od Hajdu nie znajdziesz. Miskolc, Eger, Mezocovesd, ..... Hajdu bije ich na głowę.
ps.
w Hajdu już kilka lat nie byłem ,... nie po drodze. Ale myślę znowu tam zajechać. Jakby nie "inne zdarzenie" to bym w końcówce lutego tam był. Może jeszcze pojadę ....
wojtap
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtap » 07.03.2011 09:24

wybrzeże Chorwacji jest bardzo długi a sa jeszcze wyspy. My bylismy 3 raz pod rząd. Co rok to inny rejon. Teraz pora na wyspy. Jednak w tym roku będa Włochy i jezioro Garda. Nie dlatego, że Chorwacja droga ale dzieci chca coś innego im zależy na zaliczeniu kolejnego kraju. Moge jednak powiedzieć, że nawet one lubią Chorwację. Zobaczyliśmy w zeszłym roku Hiszpanie z jej hotelami i ludnymi plażami to nie to samo co Chorwacja.
Każdy znajdzie miejsce dla siebie albo bedzie to Chorwacja albo jakieś inne.
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 07.03.2011 09:26

woka napisał(a):
adamk3 napisał(a):Nie kusiło, aby pojechać gdzie indziej?
Wybrzeże CRO ma ca' 600 km (nie linia brzegowa) mnie zawsze kusi co innego.

Znam od Zadaru po sam cypel na Istrii np. Umag.
KRK jest dla mnie. Reszta ..... niech inni sobie znajdują swoje miejsce. Ja nie będę robił tłoku. :wink:
adamk3 napisał(a):Ostatnio w Hajduszoboszlo tak się uśmiałem, jak do naszej rozmowy o drodze z PL do H włączył się gość - "że on od 14 lat tu jeździ 2 razy w roku i wie która droga jest najlepsza"

OD 14 LAT 2 RAZY W ROKU - zapytałem czy ze względów zdrowotnych odp. , że nie - tylko mu się tu podoba, pytam czy był w Budapeszcie - nie, w Miszkolcu - nie był, inne miejsca - też nie, inne baseny, - nie.
TAKIE TO LUDZIE MAJĄ PRZYZWYCZAJENIA.

Powiedzmy sobie szczerze ... gościu ma całkowitą rację. Ja lubię takie osoby. Zdecydowane i wiedzą czego chcą.
...

:D :D :D :D :D
???? Ma rację bo wybrał? ---- ale on nie wybirał - TYLKO WIE!

Gdyby to był świadomy wybór po rozpoznaniu terenu - to ok.

pozdrav.
mkmb
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkmb » 07.03.2011 10:17

Cała sztuka w planowaniu wyjazdu polega na wyszukaniu odpowiedniej kwatery za dobrą cenę. Po wysłaniu dużej ilości e-maili na większość otrzymałem odpowiedź. Były ceny i po 100 E i były po 50 E dla rodziny 2+3. Więc może nie wszyscy podnieśli ceny. Jest z czego wybierać.
wojtap
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtap » 07.03.2011 10:22

Jest z czego wybierać, czhyba że żona i dzieci maja wymagania typu pierwszy szereg od morza, blisko sklepu, cięń na plaży, lody w pobliżu.
Druga sprawa to sama miejscowość, czym popularniejsza tym droższa. Ja tam wolę mniejsze i spokojniejsze, bez tłoku i szumu. Jak potrzebuję tego wszystkiego to zawsze moge podjechac do większego miasteczka i to jest plus dojazdu własnym autem.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.03.2011 10:35

Byłem w Cro 11 razy i mówienie , że zna się Cro to przesada... W tym roku jadę pierwszy raz do Baranji, Cro to nie tylko wybrzeże...
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 07.03.2011 12:12

Bocian napisał(a):Byłem w Cro 11 razy i mówienie , że zna się Cro to przesada... .

Sama samiusieńka prawda. :lol:
Jednak trafiają się tutaj tacy co swojego miasta, miasteczka, wsi dobrze nie znają ale od Chorwacji to są spece, że hej :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 07.03.2011 12:15

adamk3 napisał(a): :D :D :D :D :D

pozdrav.

Masz rację, mógł przynajmniej zajechać po drodze.
Ale może sie osłuchał i już mu się nie chciało. :wink:
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 07.03.2011 20:18

consetto805 trasa dość przyjemna i prosta Barwinek-Budapeszt-Belgrad-Saloniki i okolice Chorefto a po tygodniu plan na wyspę Lefkada(wjazd mostem)Wyjazd w ciemno tzn.pierwsze miejsce sprawdzone w ubiegłym roku a na wyspę to improwizacja.Jak do tej pory byłem dwa razy i kwatery bez problemu wynajmuję w ciemno 30max40 euro(skład 2+3)W ubiegłym roku zdrożało paliwo,ale staniały apartamenty natomiast w dobrej cenie można zatankować w Macedoni i tanio zjeść.Ja robię trasę bez noclegu tzn zatrzymuję się na parkingu na drzemkę i to mi wystarcza w twoim przypadku do zrobienia,ale przy dwóch kierowcach na zmianę.W zasadzie poza sierpniem można jechać w ciemno.Ps Grecy stawiają namioty na plażach na tzw dziko czego się nie spotyka w Cro tak więc jakaś młodzieżowa ekipa maże mieć taki wyjazd gratisowo(toalety i natryski w tych miejscach ogólnodostępne)Pozdrawiam
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 07.03.2011 22:30

Bocian napisał(a):Byłem w Cro 11 razy i mówienie , że zna się Cro to przesada... W tym roku jadę pierwszy raz do Baranji, Cro to nie tylko wybrzeże...

Paru Baranijów z cro.pl pewnie tam spotkasz.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.03.2011 22:35

AndrzejJ. napisał(a):
Bocian napisał(a):Byłem w Cro 11 razy i mówienie , że zna się Cro to przesada... W tym roku jadę pierwszy raz do Baranji, Cro to nie tylko wybrzeże...

Paru Baranijów z cro.pl pewnie tam spotkasz.

:):) Oby nie :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2011 06:02

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 08.03.2011 08:40

woka napisał(a):
adamk3 napisał(a): :D :D :D :D :D

pozdrav.

Masz rację, mógł przynajmniej zajechać po drodze.
Ale może sie osłuchał i już mu się nie chciało. :wink:

jak się mnie osuchał (wytrzeszcz gałek :wink: )- pojedzie do Miszkolca na baseny w grotach

i w pałacu w Budapeszcie.

pozdrav. :D
jerry.ie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jerry.ie » 08.03.2011 10:48

Macie racje nie spędzajcie wakacji w cro,będzie mniejszy tłok ja od lat paru urlopuje w tym cudnym i rozmaitym kraju i innym atrakcją mówie NIE a stałych bywalców serdecznie pozdrawiam :D
arek71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek71 » 09.03.2011 08:52

Apartament 6-cio osobowy,duży pokój, sypialnia,taras oko 10m,dwie łazienki,auto w garażu,200m do plaży (od 10 lipca )-75e.Tyle samo co w tamtym roku pozdrawiam :P
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Czy ceny w Chorwacji oszalały???? - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone