Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy ceny w Chorwacji oszalały????

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
loyd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) loyd » 09.03.2011 09:40

A dlaczego wakacje w pięknym, "od tego roku europejskim już kraju", z bardzo dobrą infrastrukturą drogową i szeroką ofertą rozrywkowo - mieszkaniową i do tego kraju "śródziemnomorskim" z praktycznie gwarantowną pogodą miały by być tańsze niż wakacje w np. Grecji, Włoszech, Francji ??? (nie wspominam już o brudasach ....) ...

To takie samo podejście jak u większości Polaków: kupię 3 letniego golfa w "tedei", w kombi i w klimie z przebiegiem 50 tyś km za 25 tysięcy złotych .... (takie ceny zespawanych są na allegro). A potem się okazuje, że takich nie ma ???

Nie ma ??? Skandal !!!!!!!
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 09.03.2011 09:58

Przyznam, że wystraszył mnie trochę tytuł tego forum.
Pewnie po zamieszaniu w Egipcie i niepokojach w Grecji Chorwaci chcieli trochę więcej zarobić, ale to stąpanie po cienkim lodzie. Duży atut Chorwacji to również przystępne ceny. Ich gwałtowne podwyższenie spowodowałoby, że moda na Chorwację szybko by się zmieniła. Wszak konkurencja jest na tym rynku spora. I Chorwaci z pewnością zdają sobie z tego sprawę.
W tym roku wyjeżdżam już w czerwcu, miejsca rezerwowałem na przełomie października i listopada. Wówczas na 3-4 osobowy apartament wynegocjowałem 42 EUR za noc (z pierwotnej ceny 70 EUR).
Obawiałem się, że po wspomnianych niepokojach Chorwat będzie chciał podnieść cenę, ale nie, wszystko dalej jest aktualne.
Więc moim zdaniem z tym szaleństwem cen w Chorwacji to jednak trochę przesada.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.03.2011 10:12

Pasjonat Chorwacji napisał(a):Przyznam, że wystraszył mnie trochę tytuł tego forum.

Raczej tytuł tematu :wink:

Mnie natomiast dziwi, że autor tematu szuka luksusowych apartamentów a potem pyta, czy ceny w Chorwacji oszalały :wink:
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 09.03.2011 11:02

Masz rację Januszu, pomyliłem się - oczywiście chodziło mi o temat. Cro.pelkowe forum jest SUPER :lol:
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 09.03.2011 11:16

nie ma jak być upierdliwym...... :lol:
akkon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) akkon » 09.03.2011 13:14

loyd napisał(a):A dlaczego wakacje w pięknym, "od tego roku europejskim już kraju", z bardzo dobrą infrastrukturą drogową i szeroką ofertą rozrywkowo - mieszkaniową i do tego kraju "śródziemnomorskim" z praktycznie gwarantowną pogodą miały by być tańsze niż wakacje w np. Grecji, Włoszech, Francji ??? (nie wspominam już o brudasach ....) ...
To takie samo podejście jak u większości Polaków: kupię 3 letniego golfa w "tedei", w kombi i w klimie z przebiegiem 50 tyś km za 25 tysięcy złotych .... (takie ceny zespawanych są na allegro). A potem się okazuje, że takich nie ma ???
Nie ma ??? Skandal !!!!!!!

Całkowicie się z tym zgadzam : dlaczego ma być taniej, skoro powinno być drożej ?
To takie samo podejście jak u większości Polaków : zastaw się, a postaw się. Będę jadł dwa tygodnie chińskie zupki, parówki z Biedronki plus ziemniaki jakoś upchane w bagażniku, ale będę mówił wszystkim znajomym, że "na Chorwacji śmy byli".
Ci sami Polacy nierzadko nie potrafią zrozumieć, że z Zakopanego nie zrobi się drugiej Cortiny d'Ampezzo, podobnie jak Polska znienacka nie stanie się Szwajcarią. No i że - oczywiście - Chorwacja nie stanie się Dominikaną, Kubą, Mauritiusem itede.
Bo to zupełnie, ale to zupełnie nie zależy od cen.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 09.03.2011 15:08

KOALKA napisał(a):nie ma jak być upierdliwym...... :lol:

W końcu od tego jest moderator.... mnie osobiscie Janusz tez kilkakrotnie poprawiał - trzeba to przyjąć z pokorą - dzieki temu jakis porzadek tu jest.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 09.03.2011 15:20

z praktycznie gwarantowną pogodą miały by być tańsze niż wakacje w np. Grecji, Włoszech, Francji ??? (nie wspominam już o brudasach ....) ...

a, przepraszam, kogo ma na myśli Pan Czyścioszek? :evil: :evil: :evil:

cyt.:
"Holendrzy: Polacy to alkoholicy, brudasy i nieuki"
źródło: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

"Polacy to brudasy. Na plażach sikają gdzie popadnie ..."
źródło:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

milutko?
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 09.03.2011 15:21

santosz napisał(a):

W końcu od tego jest moderator.... mnie osobiscie Janusz tez kilkakrotnie poprawiał - trzeba to przyjąć z pokorą - dzieki temu jakis porzadek tu jest.

To też ja założyłem worek pokutny, posypałem głowę popiołem i pokornie uznałem rację Wielkiego Moderatora :wink:
Co racja to racja :D
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 09.03.2011 15:25

to ja poproszę moderatora o usunięcie faszystkowskich treści z wątku - najlepiej od razu razem z ich autorem :evil:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 09.03.2011 15:28

Pasjonat Chorwacji napisał(a):
santosz napisał(a):

To też ja założyłem worek pokutny, posypałem głowę popiołem i pokornie uznałem rację Wielkiego Moderatora :wink:

I słusznie, i słusznie - jak Jurand ze Spychowa :D :D :lol:
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 09.03.2011 15:51

santosz napisał(a):
santosz napisał(a):

nie mogę z wami jesteście rozkoszni :D w swej pokorze i posłuszeństwie
nawet nie wiem co powiedzieć.... wynika z tego że diablica niepokorna ze mnie :twisted:
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 09.03.2011 15:53

KOALKA napisał(a):
santosz napisał(a):
santosz napisał(a):

nawet nie wiem co powiedzieć.... wynika z tego że diablica niepokorna ze mnie :twisted:

Dzięki KOALKA. Bo posłusznym trza być, a nie nieposłusznym :roll:
KOALKA
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOALKA » 09.03.2011 16:00

KOALKA napisał(a):
santosz napisał(a):
santosz napisał(a):

Dzięki KOALKA. Bo posłusznym trza być, a nie nieposłusznym :roll:

nie ma sprawy sąsiedzie :wink: ......
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 09.03.2011 16:03

KOALKA napisał(a): nie ma sprawy sąsiedzie :wink: ......

FAKTYCZNIE!!!!
Ja to bystrzak jestem :wink:
Pozdrawiam sąsiadkę :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Czy ceny w Chorwacji oszalały???? - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone