jurekg napisał(a):Witam!!!
Mam pytanie. Czy w Słowacji i na Węgrzech ceny paliw (interesuje mnie PB 95) są inne dla obcokrajowców, a obywateli tych państw.
Pozdrawiam JurekG
Na Węgrzech tak.
.png)
jurekg napisał(a):Witam!!!
Mam pytanie. Czy w Słowacji i na Węgrzech ceny paliw (interesuje mnie PB 95) są inne dla obcokrajowców, a obywateli tych państw.
Pozdrawiam JurekG
.png)
.png)
Adax napisał(a):Jechałem ostatnio, ponoć Węgry po wyborach pod naciskiem UE zniosły ten haracz (tak mi powiedziało AI) i AI sugerowało tankowanie na Węgrzech zamiast na Słowacji. Po tankowaniu w Macedonii i Serbii nie musiałem już tankować.
.png)
.png)
empire13 napisał(a):Nie wiem jak teraz ale w połowie maja cena za ON dla Węgrów na Węgrzech była niższa od ceny w Chorwacji.
.png)
Martini2000 napisał(a):empire13 napisał(a):Nie wiem jak teraz ale w połowie maja cena za ON dla Węgrów na Węgrzech była niższa od ceny w Chorwacji.
Tu masz ceny na ON , HU i SK idą prawie równo i drogo , Nigdy nie spotkałem się żeby HU miało tanie paliwo , może dla swoich mieli , ale ....
https://www.e-petrol.pl/notowania/rynki ... -europa/on
.png)
A wiesz, że nie wszyscy jadą do Cro? A wiesz, że nie wszyscy traktują Węgry tylko jako tranzyt i spędzają tam kilka dni zwiedzając i robią więcej km?Martini2000 napisał(a):Od Zwardonia do Gorican jest 522 km , chyba każde auto zrobi taki dystans na baku ?
.png)
bluesman napisał(a):a to forum to dla kogo ? dla wielbicieli Węgier ?

.png)
piekara114 napisał(a):A wiesz, że nie wszyscy jadą do Cro? A wiesz, że nie wszyscy traktują Węgry tylko jako tranzyt i spędzają tam kilka dni zwiedzając i robią więcej km?Martini2000 napisał(a):Od Zwardonia do Gorican jest 522 km , chyba każde auto zrobi taki dystans na baku ?
.png)
.png)
.png)
Martini2000 napisał(a):, Nigdy nie spotkałem się żeby HU miało tanie paliwo , może dla swoich mieli , ale ....