Nie chcę pisać, że robi się elitarnie , ale na pewno dla innej grupy docelowej.
O, coś dla mnie

.png)
Nie chcę pisać, że robi się elitarnie , ale na pewno dla innej grupy docelowej.

.png)
Krzychooo napisał(a):Poza tym ta wymiana klienteli na bogatszą ma zalety. Zajrzałem do paru pięknych hvarskich zatoczek i były w tym roku niemal puste - Amerykanie, Francuzi, Skandynawowie czy Azjaci albo ich jeszcze nie odkryli, albo nie chce się im tłuc po szutrowych dróżkach.
Marlowe1994 napisał(a):Nie chcę pisać, że robi się elitarnie , ale na pewno dla innej grupy docelowej.
O, coś dla mnie

.png)
maslinka napisał(a):Krzychooo napisał(a):Hmm, mówienie o cenach w Chorwacji to spore uproszczenie. Myślę, że nie ma się co przerzucać kwotami bez podawania lokalizacji.
Pełna zgoda. Bez podawania lokalizacji informacje nie są wartościowe i nikomu nic nie dadzą.
Pozdrav.
.png)
Oczywiście, że są wartościowe i mogą komuś coś dać. Ja np. nie podałem lokalizacji, natomiast zaprezentowałem bardzo mocny wzrost kwoty do zapłaty, odnosząc się tym bezpośrednio do tytułu wątku.
.png)
dekoder napisał(a):Amerykanów i Azjatów w Chorwacji tyle co kot napłakał. Skandynawów i Francuzów też znajdziesz w śladowych ilościach.
dekoder napisał(a):A co do zatoczek, to po prostu wielu dociera tam jachtami albo łodziami. Ja też to robię.
.png)
.png)
dekoder napisał(a):Amerykanów i Azjatów w Chorwacji tyle co kot napłakał. Skandynawów i Francuzów też znajdziesz w śladowych ilościach.
dekoder napisał(a):Czy zatoczki były puste? W połowie czerwca na Bracu, Solcie, Zlarinie i Zirje w zatoczkach było dość gęsto.
.png)
.png)
.png)
dids76 napisał(a):W 2023 roku byłem w Chorwacji na początku października. W drodze powrotnej chcieliśmy zwiedzić Plitvice, myślałem że w październiku będzie już pusto a niestety nie było dostępnych biletów już na miejscu. W Plitvicach było bardzo dużo wycieczek z Azjatami. Wydaje mi się że oni są bardziej nastawieni na zwiedzanie niż na plażowanie.
.png)
.png)