Pepe12345 napisał(a):Nie dam za 2+1 80 Euro za dobę bo nie.
Może napiszesz konkretnie gdzie ten apartament
Wszystkie 2+1 w Chorwacji w takiej cenie
.png)
Pepe12345 napisał(a):Nie dam za 2+1 80 Euro za dobę bo nie.
.png)
micz43 napisał(a):Duży ruch w temacie. Konserwatyści zapłaca każdą cene ze Chorwację. Chłopaki jak kiedys polecicie za koszmarną chorwacka cenę do hotelu 4-5 gwaizdkowego z opcja all, nie meczac sie samochodem 15-20 godzin, nie tracac czasu na stanie w korkach to pogadamy.
.png)
Zacznę od tego,że z sentymentu odwiedzam Cro i pewnie tak pozostanie a jest to w m.sierpniu gdy w Grecji wszyscy mają urlop i jest trochę drożej natomiast w czerwcu czy początek lipca(sprawdzone osobiście)bez wątpienia Grecja wychodzi o wiele taniej mimo dodatkowych kilometrów,które trzeba pokonać.Apartamenty wychodzą średnio 20 procent taniej i standardowo są klimatyzowane natomiast ceny w sklepach niczym nie odbiegają od naszychKrzychooo napisał(a):akkon napisał(a):W takim razie przeciętne ceny lipcowej Chorwacji przekroczyły poziom kontynentalnej Grecji w sierpniu.Krzychooo napisał(a):Ja trochę "pogrzebałem" w sieci. Nie wydaje mi się, żeby kwatery jakoś drastycznie podrożały.
Przeciętna cena za apartament 4-osobowy to 80 euro (w lipcu). Oczywiście można znaleźć też apartamenty sporo tańsze (tak od 50 euro), jak i droższe (100-120 euro).
A dlaczego Chorwacja miałaby być tańsza od Grecji, zwłaszcza kontynentalnej?
W zeszłym roku na przełomie lipca i sierpnia bez problemu znaleźliśmy (w ciemno) 4-osobowy apartman w Orebicu za 50 euro. 100 metrów dalej podobny kosztował 100 euro. Ceny były, są i będą zróżnicowane. Proponuję z dystansem podchodzić do jakichś jednostkowych wielkich podwyżek i zbytnio nie uogólniać.
.png)
.png)
woka napisał(a):...To co mnie tam ciągnie to, że póki co jadę tam samochodem i robię co chcę. Tak lubię i to mi najbardziej odpowiada.
.png)
pawelh napisał(a):Zacznę od tego,że z sentymentu odwiedzam Cro i pewnie tak pozostanie a jest to w m.sierpniu gdy w Grecji wszyscy mają urlop i jest trochę drożej natomiast w czerwcu czy początek lipca(sprawdzone osobiście)bez wątpienia Grecja wychodzi o wiele taniej mimo dodatkowych kilometrów,które trzeba pokonać.Apartamenty wychodzą średnio 20 procent taniej i standardowo są klimatyzowane natomiast ceny w sklepach niczym nie odbiegają od naszychKrzychooo napisał(a):akkon napisał(a):W takim razie przeciętne ceny lipcowej Chorwacji przekroczyły poziom kontynentalnej Grecji w sierpniu.Krzychooo napisał(a):Ja trochę "pogrzebałem" w sieci. Nie wydaje mi się, żeby kwatery jakoś drastycznie podrożały.
Przeciętna cena za apartament 4-osobowy to 80 euro (w lipcu). Oczywiście można znaleźć też apartamenty sporo tańsze (tak od 50 euro), jak i droższe (100-120 euro).
A dlaczego Chorwacja miałaby być tańsza od Grecji, zwłaszcza kontynentalnej?
W zeszłym roku na przełomie lipca i sierpnia bez problemu znaleźliśmy (w ciemno) 4-osobowy apartman w Orebicu za 50 euro. 100 metrów dalej podobny kosztował 100 euro. Ceny były, są i będą zróżnicowane. Proponuję z dystansem podchodzić do jakichś jednostkowych wielkich podwyżek i zbytnio nie uogólniać.
.png)
AndrzejJ. napisał(a):I tak trole sobie popisują w trolowym temacie.
.png)
woka napisał(a):
Co do cen ...... nigdzie nie mam za darmo (oprócz nad Bałtykiem-tam długo mieszkałem, mam tam rodzinę i dużo znajomych), wszędzie należy płacić i nigdy się nie pytam ile zapłacę. Po prostu, koniec mojego wczasowania - rachunek - zapłata. Do zobaczenia za rok.
Jeżeli dobrze pamiętam to najdrożej za 10 dni (tyle z reguły tam jestem) kosztowało mnie 7500 zł/ na dwie osoby. Dużo .... mało ... nie wiem. Tyle zapłaciłem i koniec.
.png)
micz43 napisał(a):Duży ruch w temacie. Konserwatyści zapłaca każdą cene ze Chorwację. Chłopaki jak kiedys polecicie za koszmarną chorwacka cenę do hotelu 4-5 gwaizdkowego z opcja all, nie meczac sie samochodem 15-20 godzin, nie tracac czasu na stanie w korkach to pogadamy. Ja zawsze traktowałem Chorwację jako okazję. Dzis za cenę Chorwacji mozna mieć o wiele lepsze warunki w kazdym sródziemnomorskim kraju. Tyle Koncze temat
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje