.png)
.png)
Bocian napisał(a):Zaskoczyły mnie ceny pokoi w Baranii ale znalazłem i zarezerwowałem po 15 euro za osobę. Na Peljescu mam miejsce za 40 euro za apartman. Nie wydaje mi się aby podrożało aż tak drastycznie...
Może ta cena to tylko dla tego gościa?:):)
.png)
akkon napisał(a):W takim razie przeciętne ceny lipcowej Chorwacji przekroczyły poziom kontynentalnej Grecji w sierpniu.Krzychooo napisał(a):Ja trochę "pogrzebałem" w sieci. Nie wydaje mi się, żeby kwatery jakoś drastycznie podrożały.
Przeciętna cena za apartament 4-osobowy to 80 euro (w lipcu). Oczywiście można znaleźć też apartamenty sporo tańsze (tak od 50 euro), jak i droższe (100-120 euro).
.png)
jerzy26 napisał(a):Jak na razie żyjemy w państwie demokratyczny i jest wolny wybór. Ja pozostaję przy CRO, bo mam w lipcu na 100% gwarantowaną pogodę, ciepłe morze, jest gdzie wyjść i co zwiedzać, ludzie tam są mili, grzeczni i przyjaźnie nastawieni i co najważniejsze przez dwa tygodnie nie muszę oglądać i słuchać polskiego piekiełka. A jeśli chodzi o ceny to podrożało wszędzie i nie aż tyle jak pisze kolega micz43. A Włochy w lipcu są około 2 do 3 razy droższe CRO.
A ja znowu do CRO, w tym roku Primosten, już się nie mogę doczekać a plan na 14 dni już rozpisany.
Z pozdrowieniami jerzy26
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje