.png)
.png)
.png)
micz43 napisał(a):Wiesz , Polacy darzą sentymentem Chorwację, Dla takich jak ja który kiedys jeździł tam jako alternatywa dla naszego Bałtyku, w cenach polskich jest to troche szok, bo Chorwacja nie jest warta tych pieniędzy....

micz43 napisał(a):Wiesz , Polacy dażą sentymentem Chorwację, Dla takich jak ja który kiedys jeździł tam jako alternatywa dla naszego Bałtyku, w cenach polskich jest to troche szok, bo Chorwacja nie jest warta tych pieniędzy....
.png)
.png)
W takim razie przeciętne ceny lipcowej Chorwacji przekroczyły poziom kontynentalnej Grecji w sierpniu.Krzychooo napisał(a):Ja trochę "pogrzebałem" w sieci. Nie wydaje mi się, żeby kwatery jakoś drastycznie podrożały.
Przeciętna cena za apartament 4-osobowy to 80 euro (w lipcu). Oczywiście można znaleźć też apartamenty sporo tańsze (tak od 50 euro), jak i droższe (100-120 euro).
.png)
anakin napisał(a):micz43 napisał(a):Wiesz , Polacy dażą sentymentem Chorwację, Dla takich jak ja który kiedys jeździł tam jako alternatywa dla naszego Bałtyku, w cenach polskich jest to troche szok, bo Chorwacja nie jest warta tych pieniędzy....
Masz rację.
Nie jest warta.
Nie jedź.
Nie warto.
.png)
micz43 napisał(a):anakin napisał(a):micz43 napisał(a):Wiesz , Polacy dażą sentymentem Chorwację, Dla takich jak ja który kiedys jeździł tam jako alternatywa dla naszego Bałtyku, w cenach polskich jest to troche szok, bo Chorwacja nie jest warta tych pieniędzy....
Masz rację.
Nie jest warta.
Nie jedź.
Nie warto.
Własnie myslę o Grecji 5 gwiazdek ultra all, widok na morze 2 tygodnie w lipcu....P.S. Szydzisz a ponoc Ciebie wielbiciel Chorwacji...zaślepienie?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje