napisał(a) kaeres » 07.02.2023 14:44
Habanero napisał(a):piekara114 napisał(a):... Jak sam po Rodos wiesz, wybrałeś hotel i byłeś zadowolony, a inny userzy zarzucali Ci, że syf, trzeci świat zarezerwowałeś.
...
Nie zarzucali, tylko ostrzegał (jeden user), wrzucał linki z opiniami, żeby Krystian sprawdził,
co piszą inni o tym hotelu i świadomie podjął decyzję.
Sam później potwierdził, gdy pisał o grzybie w łazience, że Grecy gwiazdki z d... wzięli.
Tak to prawda, Konrad mnie ostrzegł bo wcześniej opinii na portalach nie czytałem. Miałem pietra szczerze mówiąc.
Wiele razy się przekonałem, że sytuacja na miejscu, a odczucia osobiste to dwie różne rzeczy.
Nam nie przeszkadzała kolejka do baru na 5-10 ludzi, co innych gryzło tak, że wystawiali karygodne oceny.
Nie miałem papieru toaletowego dostarczonego więc sobie poszedłem do recepcji i sam odebrałem.
Ujma na honorze ? Dla niektórych potwarz i 1 w skali 1-10.
Brud w łazience bo sprzątane było z 3x podczas całego 14 dniowego pobytu. Brud w sensie tyle ile nadeptaliśmy.
Zamiotłem sam i poszedłem pić winko nad basenem. Na wieczór zwróciłem uwagę w recepcji. Raz przyszli, raz nie.
Grzyb w sensie na fugach, a nie że oddychać się nie da bo ściany odłażą
Grecja to stan umysłu ale nie ma porównania do Egiptu gdzie zgłaszając awarię klimy raz na tydzień to już zbyt często i uchodzisz za męczydruta.
Na tym na czym nam zależało to było. Odlotowe ogrody i baseny z mini aquaparkiem, przepyszne jedzenie, świetne bary z dobrymi drinkami i przede wszystkim wyspa na wyciągnięcie ręki.
Wynajęcie samochodu i przekrój po całej wyspie z pięknymi plażami i miejscami do zwiedzenia (klasztory, miasta i miasteczka).
Tego się nie wlicza w cenę wczasów gdy się samemu trochę ogarnie.