piekara114 napisał(a):Chatka pustelnika nie spełni moich oczekiwań dot. knajpek,lodziarni, promenady![]()
Ta z Fuerty mi do tego opisu nijak nie pasuje
..png)
Ale nocleg ma właśnie nie być przy promenadzie, tylko ta promenada ma być w miejscowościKrisv napisał(a):A jak przy promenadzie trafi się kościół czy jakaś kapliczka z dzwonami?
.png)
.png)
Krisv napisał(a):Podsumowując: każdy z nas ma własne oczekiwania/preferencje na wakacje, a potem dostępne oferty i ich cena w naszym terminie brutalnie je weryfikuje
.png)
marze_na napisał(a):Ta z Fuerty mi do tego opisu nijak nie pasuje.
To fakt. Na urlop (ten główny leniwy) mam konkretne oczekiwania, na te pozasezonowe nastawione na dużo jeżdżenia jestem mniej wybredna, co do miejscówki, zwłaszcza jak muszę wybierać tydzień przed wylotem, a wybór jest między A, B, C i ceną 200, 400, 600 
Dokładnie takmaslinka napisał(a):Ale nocleg ma właśnie nie być przy promenadzie, tylko ta promenada ma być w miejscowościKrisv napisał(a):A jak przy promenadzie trafi się kościół czy jakaś kapliczka z dzwonami?![]()
maslinka napisał(a):Ja Beatę bardzo dobrze rozumiem, bo robimy podobnie.
maslinka napisał(a):Na szczęście po czterdziestce człowiek wie (a przynajmniej powinien), czego chce i co lubi. A ja się nie godzę na żadne kompromisy, jeśli chodzi o wakacje
Na lekkie kompromisy mogę iść....png)
piekara114 napisał(a):maslinka napisał(a):Na szczęście po czterdziestce człowiek wie (a przynajmniej powinien), czego chce i co lubi. A ja się nie godzę na żadne kompromisy, jeśli chodzi o wakacje
![]()
Na lekkie kompromisy mogę iść...

.png)
.png)
Wojtek Bielsko napisał(a):Witam Wszystkich . Poszukujemy apartamentu dla 2osob dorosłych i 1dziecka 13lat . Może ktoś ma jakieś miejsca na Chorwacji . Zależy nam na miejscu blisko plaży . Z góry dziękuje !!!
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje