Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy ceny w Chorwacji oszalały????

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.03.2011 10:32

santosz napisał(a):Ciekawe po ile cukier w Cro?

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (nigdy nie kupowałem :wink: )
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 10.03.2011 10:52

Janusz Bajcer napisał(a):

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (nigdy nie kupowałem :wink: )

Wprowadzasz zamęt podając taką cenę, to cena cukru brązowego, zwykły cukier kosztuje niecałe 8 Kn
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.03.2011 11:05

Przepraszam, już się poprawiam, podałem najdroższy (z kwaterami jest jak cukrem) :D

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (też nie kupowałem :D )
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 10.03.2011 11:59

Oj Janusz a ja biorę Twoja cenę 32,99 mnożę przez 0,53 i co mi wychodzi - 17,48. Myslę sobie: chyba micz43 ma rację - powariowali!
Na szczęscie post nizej sie wyjaśnia - kosztuje tyle co u nas....uff :D
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 10.03.2011 12:26

loyd napisał(a):Dobra, dobra. To Ty sobie tam pojedź, pomieszkaj na jakiejś pustyni, powyznawaj allaha (czy co oni tam mają) to się będziesz wymądrzał.

Byłem turystycznie w Egipcie i widziałem - to są brudasy (śmierdzą i się nie myją)

Ludzie ! czy nie widzicie na naszym forum tego rasisty i zwykłego CHAMA !.

Po ''AndrzejuJ." za jego, to fakt częste złośliwe komentarze ujeżdżacie jak po łysej kobyle, a tolerujecie tego prymitywnego gościa z jego rasistowskimi wypowiedziami.

KRZYSZTOF BRAWO ZA CYWILNĄ ODWAGĘ !!! :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.03.2011 12:33

santosz napisał(a):Oj Janusz a ja biorę Twoja cenę 32,99 mnożę przez 0,53 i co mi wychodzi - 17,48. Myslę sobie: chyba micz43 ma rację - powariowali!

Chciałem pokazać na przykładzie cukru, że są kwatery droższe i tańsze :wink: :D
Kichol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kichol » 10.03.2011 13:42

Przy pierwszym wyjeździe do Chorwacji 8 lat temu płaciłem 24 EUR za mały apartament (2+1). Dziś kosztuje on 50 EUR.
Z drugiej strony patrząc na ceny nad Bałtykiem to nie jest tak źle.
U nas chca za taki apartamencik ok. 40 EUR, a zwykły pokój z łazienką to 25-30 EUR.

To ceny za średni standard i do 200 metrow od morza. Zarówno naszego jak i chorwackiego :)

Na pewno nie można traktować Chorwacji jako taniej alternatywy dla Bałtyku, bo taniej nie będzie - choćby ze względu na dojazd.

Ja w tym roku po raz kolejny śmigam do Cro i chyba się zdecyduję na jakiś duży, wygodny kemping.[/b]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.03.2011 14:02

Kichol napisał(a):Przy pierwszym wyjeździe do Chorwacji 8 lat temu płaciłem 24 EUR za mały apartament (2+1). Dziś kosztuje on 50 EUR.

Ja w tym roku po raz kolejny śmigam do Cro i chyba się zdecyduję na jakiś duży, wygodny kemping.

Musisz się nastawić, że za pobyt na dużym, wygodnym kempingu zapłacisz porównywalnie jak za kwaterę.
Kichol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kichol » 10.03.2011 14:39

Janusz Bajcer napisał(a):Musisz się nastawić, że za pobyt na dużym, wygodnym kempingu zapłacisz porównywalnie jak za kwaterę.

No wstępnie chciałbym się zmieścić w ok. 35 EUR za 2 dorosłych + dziecko. Choc juz kilka widziałem za 40-50 EUR (np. bivillage na Istrii). Zaczynamy w pierwszym tygodniu lipca.
Cały czas szukam fajnego campu, głównie z nastawieniem na zabawę dla juniora ;)

Najwyzej pojedziemy w ciemno i coś tam sie wybierze - jak nie camp to kwaterkę...Górna granica dla mnie na ten rok to 550 EUR za 11 dni.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 10.03.2011 14:53

Krystof napisał(a):
Nazywanie ich brudasami jest po prostu nazywaniem rzeczy po imieniu.

to pilnuj się teraz, żeby ciebie ktoś nie nazwał po imieniu za takie wypowiedzi!

Górnolotne twierdzenia o równości, wolności i braterstwie to możesz sobie opowiadać u siebie w domu na przyjęciu.

i nie pitol o górnolotnościach, bo to są elementarne zasady - jeśli brak uprzedzeń rasowych to dla ciebie najwyższy stopień doskonałości człowieka, to nie chcę wiedzieć, co w twojej głowie siedzi OT

:evil: :evil: :evil:

Popieram Krystofa :evil:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.03.2011 14:53

Kichol napisał(a): na Istrii .....Cały czas szukam fajnego campu, głównie z nastawieniem na zabawę dla juniora ;)

Na Istrii , wygody, duży kamp ..... i dla juniora :?: niech pomyślę :wink:

Wg mnie wymagania spełni zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Czy ceny na nim szalone :wink: :?: sprawdź w cenniku :D
jerry.ie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jerry.ie » 10.03.2011 14:57

W Cro i bez cukru jest słodko :lool: A odnośnie szaleństwa cenowego okaże się po urlopie
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 10.03.2011 15:01

anakin napisał(a):
Krystof napisał(a):
Nazywanie ich brudasami jest po prostu nazywaniem rzeczy po imieniu.

to pilnuj się teraz, żeby ciebie ktoś nie nazwał po imieniu za takie wypowiedzi!

Górnolotne twierdzenia o równości, wolności i braterstwie to możesz sobie opowiadać u siebie w domu na przyjęciu.

i nie pitol o górnolotnościach, bo to są elementarne zasady - jeśli brak uprzedzeń rasowych to dla ciebie najwyższy stopień doskonałości człowieka, to nie chcę wiedzieć, co w twojej głowie siedzi OT

:evil: :evil: :evil:

Popieram Krystofa :evil:

Nie Ty jeden, reszta Jedi także.... :roll:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 10.03.2011 15:08

A tak poważnie to mam nadzieję,że jakiś admin tu zajrzy zanim się zrobi masakra! :evil:
Gość się sam prosi,aż w końcu przyjdzie moment,że ktoś nie wytrzyma :!:
Dlatego mnie tu nie ma..... :wink:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 10.03.2011 15:16

Janusz Bajcer napisał(a):
santosz napisał(a):Oj Janusz a ja biorę Twoja cenę 32,99 mnożę przez 0,53 i co mi wychodzi - 17,48. Myslę sobie: chyba micz43 ma rację - powariowali!

Chciałem pokazać na przykładzie cukru, że są kwatery droższe i tańsze :wink: :D

A widzisz...dobra metafora, czemu nie skumałem :oops: :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Czy ceny w Chorwacji oszalały???? - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone