santosz napisał(a):Ciekawe po ile cukier w Cro?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (nigdy nie kupowałem
.png)
santosz napisał(a):Ciekawe po ile cukier w Cro?
.png)
.png)
loyd napisał(a):Dobra, dobra. To Ty sobie tam pojedź, pomieszkaj na jakiejś pustyni, powyznawaj allaha (czy co oni tam mają) to się będziesz wymądrzał.
Byłem turystycznie w Egipcie i widziałem - to są brudasy (śmierdzą i się nie myją)
.png)
santosz napisał(a):Oj Janusz a ja biorę Twoja cenę 32,99 mnożę przez 0,53 i co mi wychodzi - 17,48. Myslę sobie: chyba micz43 ma rację - powariowali!
Na szczęscie post nizej sie wyjaśnia - kosztuje tyle co u nas....uff
.png)
.png)
Kichol napisał(a):Przy pierwszym wyjeździe do Chorwacji 8 lat temu płaciłem 24 EUR za mały apartament (2+1). Dziś kosztuje on 50 EUR.
Ja w tym roku po raz kolejny śmigam do Cro i chyba się zdecyduję na jakiś duży, wygodny kemping.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Musisz się nastawić, że za pobyt na dużym, wygodnym kempingu zapłacisz porównywalnie jak za kwaterę.

Krystof napisał(a):Nazywanie ich brudasami jest po prostu nazywaniem rzeczy po imieniu.
to pilnuj się teraz, żeby ciebie ktoś nie nazwał po imieniu za takie wypowiedzi!Górnolotne twierdzenia o równości, wolności i braterstwie to możesz sobie opowiadać u siebie w domu na przyjęciu.
i nie pitol o górnolotnościach, bo to są elementarne zasady - jeśli brak uprzedzeń rasowych to dla ciebie najwyższy stopień doskonałości człowieka, to nie chcę wiedzieć, co w twojej głowie siedzi OT![]()
![]()
.png)
Kichol napisał(a): na Istrii .....Cały czas szukam fajnego campu, głównie z nastawieniem na zabawę dla juniora
.png)
anakin napisał(a):Krystof napisał(a):Nazywanie ich brudasami jest po prostu nazywaniem rzeczy po imieniu.
to pilnuj się teraz, żeby ciebie ktoś nie nazwał po imieniu za takie wypowiedzi!Górnolotne twierdzenia o równości, wolności i braterstwie to możesz sobie opowiadać u siebie w domu na przyjęciu.
i nie pitol o górnolotnościach, bo to są elementarne zasady - jeśli brak uprzedzeń rasowych to dla ciebie najwyższy stopień doskonałości człowieka, to nie chcę wiedzieć, co w twojej głowie siedzi OT![]()
![]()
Popieram Krystofa
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):santosz napisał(a):Oj Janusz a ja biorę Twoja cenę 32,99 mnożę przez 0,53 i co mi wychodzi - 17,48. Myslę sobie: chyba micz43 ma rację - powariowali!
Na szczęscie post nizej sie wyjaśnia - kosztuje tyle co u nas....uff
Chciałem pokazać na przykładzie cukru, że są kwatery droższe i tańsze![]()
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje