.png)
.png)
consett0805 napisał(a):No prawie rzetelna informacja."Tosz to szok " cenowy jak powiedział Kargul. Całe 2 euro wyżej wychodzi na to, że od apartamentu![]()
10 dni to 20 euro. Do tego jakieś 3000 km średnio o 0.50zł więcej na litrze to około 100zł czyli mamy Szok cenowy około 50 euro przy 10 dniowym pobycie więcej. No ok piszcie dalej porównania zobaczymy a rusz szok będzie u innych?

admin1 napisał(a):
Nadzieja umiera ostatnia... a podrzucić linkę na maila to za duży wysiłekKtoś tu się niedawno odgrażał... że będzie testował... ale chyba nie ilość czytanych przeze mnie postów. Jest życie poza forum... naprawdę.
Jutro poczytam sobie spokojnie ten wątek i jakieś decyzje będą.
.png)
loyd napisał(a):Otóż ja nic nie mam do Arabów - poza tym, że nie chcę ich znać, mieszkać z nimi i wogóle się z nimi zadawać (podobnie jak eufemistycznie mówiąc homoseksualistów). Czy wedle szanowynych Panów mam do tego prawo ?? Czy też w imię europoprawności i ekologii powinienem popierać akcję PAH i studnia, łazić na gej-parady i oczywiście uwielbiać Arabów i Islam ??
A że brudasy ? No cóż są brudni, nie dbają o siebie i nazywam to po imieniu. Czy to faszyzm ?
.png)
santosz napisał(a):Basiulinek napisał(a):Aktualna cena cukru w Bawarii - 0,69 Euro... Zapraszam na zakupy
Ale to nie jest brazowy cukier jak u Janusza?
.png)
Krzychooo napisał(a):loyd napisał(a):Otóż ja nic nie mam do Arabów - poza tym, że nie chcę ich znać, mieszkać z nimi i wogóle się z nimi zadawać (podobnie jak eufemistycznie mówiąc homoseksualistów). Czy wedle szanowynych Panów mam do tego prawo ?? Czy też w imię europoprawności i ekologii powinienem popierać akcję PAH i studnia, łazić na gej-parady i oczywiście uwielbiać Arabów i Islam ??
A że brudasy ? No cóż są brudni, nie dbają o siebie i nazywam to po imieniu. Czy to faszyzm ?
Było w historii paru takich, którzy "nic nie mieli" do Żydów, Romów czy Słowian... Podobnie jak Ty nie chcieli ich "znać, mieszkać z nimi i w ogóle się z nimi zadawać". Wtedy wymyślono getta, a potem obozy...
Polityczna poprawność bywa nieznośna, ale jest pewną tamą dla dzielenia się ze swoimi poglądami, wtedy kiedy są one kompromitujące. No chyba że nie masz nic przeciwko głoszeniu np. poglądów o wrodzonej skłonności Polaków do lenistwa, alkoholizmu, złodziejstwa czy antysemityzmu. Bo w takich bzdurnych teoriach tyle prawdy co w Twoich dyrdymałach o "brudnych" Arabach.
I dlaczego tak ironicznie wypowiadasz się o akcjach PAH? Akcje charytatywne są nonsensowne w ogóle czy tylko wtedy, kiedy wspomagają afrykańskich "podludzi"?
.png)
ja akurat nie mam ochoty się z "nimi" zadawać - podobnie jak z pedałami, pedofilami i wszelkiej maści "eko-lewactwem". Czy mam do tego jeszcze prawo ?
loyd napisał(a):Krzychooo napisał(a):loyd napisał(a):Otóż ja nic nie mam do Arabów - poza tym, że nie chcę ich znać, mieszkać z nimi i wogóle się z nimi zadawać (podobnie jak eufemistycznie mówiąc homoseksualistów). Czy wedle szanowynych Panów mam do tego prawo ?? Czy też w imię europoprawności i ekologii powinienem popierać akcję PAH i studnia, łazić na gej-parady i oczywiście uwielbiać Arabów i Islam ??
Było w historii paru takich, którzy "nic nie mieli" do Żydów, Romów czy Słowian... Podobnie jak Ty nie chcieli ich "znać, mieszkać z nimi i w ogóle się z nimi zadawać". Wtedy wymyślono getta, a potem obozy...
Polityczna poprawność bywa nieznośna, ale jest pewną tamą dla dzielenia się ze swoimi poglądami, wtedy kiedy są one kompromitujące. No chyba że nie masz nic przeciwko głoszeniu np. poglądów o wrodzonej skłonności Polaków do lenistwa, alkoholizmu, złodziejstwa czy antysemityzmu. Bo w takich bzdurnych teoriach tyle prawdy co w Twoich dyrdymałach o "brudnych" Arabach.
I dlaczego tak ironicznie wypowiadasz się o akcjach PAH? Akcje charytatywne są nonsensowne w ogóle czy tylko wtedy, kiedy wspomagają afrykańskich "podludzi"?
Nie chcę już tego temeatu ciągnąć, ale ostatni raz:
1) "Tamci" to akurat dużo mieli do innych "kolorów" (dominowała teoria wyższości danej rasy) - mi to akurat zwisa - niech sobie "oni" robią co chcą i gdzie chcą, z kim chcą i jak chcą - ja akurat nie mam ochoty się z "nimi" zadawać - podobnie jak z pedałami, pedofilami i wszelkiej maści "eko-lewactwem". Czy mam do tego jeszcze prawo ?
2) Co do akcji "PAH" - wypowiadam się ironicznie ponieważ tego typu akcje - powiedzmy sobie szczerze - służą tylko jednemu celowi - zagłuszaniu naszych "europejsko - atlantyckich" wyrzutów sumienia. Te akcje w swej skali makro są całkowicie bezsensowne (choć w skali mikro każde uratowane życie to duży skuces) i jeżeli Europa i US chcieli by coś z tym zrobić to wiadomo co: otwieramy granice, dzielimy się keszem z imigrantami i pozwalamy im żyć w naszych krajach ..... Coś czuję, że nikt z uczestników tego forum aż tak daleko nie chce im pomóc, zadowalając się PAH'em i studnia .......
.png)
AndrzejJ. napisał(a):loyd napisał(a):Krzychooo napisał(a):loyd napisał(a):Otóż ja nic nie mam do Arabów - poza tym, że nie chcę ich znać, mieszkać z nimi i wogóle się z nimi zadawać (podobnie jak eufemistycznie mówiąc homoseksualistów). Czy wedle szanowynych Panów mam do tego prawo ?? Czy też w imię europoprawności i ekologii powinienem popierać akcję PAH i studnia, łazić na gej-parady i oczywiście uwielbiać Arabów i Islam ??
Nie chcę już tego temeatu ciągnąć, ale ostatni raz:
1) "Tamci" to akurat dużo mieli do innych "kolorów" (dominowała teoria wyższości danej rasy) - mi to akurat zwisa - niech sobie "oni" robią co chcą i gdzie chcą, z kim chcą i jak chcą - ja akurat nie mam ochoty się z "nimi" zadawać - podobnie jak z pedałami, pedofilami i wszelkiej maści "eko-lewactwem". Czy mam do tego jeszcze prawo ?
2) Co do akcji "PAH" - wypowiadam się ironicznie ponieważ tego typu akcje - powiedzmy sobie szczerze - służą tylko jednemu celowi - zagłuszaniu naszych "europejsko - atlantyckich" wyrzutów sumienia. Te akcje w swej skali makro są całkowicie bezsensowne (choć w skali mikro każde uratowane życie to duży skuces) i jeżeli Europa i US chcieli by coś z tym zrobić to wiadomo co: otwieramy granice, dzielimy się keszem z imigrantami i pozwalamy im żyć w naszych krajach ..... Coś czuję, że nikt z uczestników tego forum aż tak daleko nie chce im pomóc, zadowalając się PAH'em i studnia .......
Moim zdaniem nie masz prawa bo ....
punkt 14. naszego w skrócie regulaminu mówi
,,Niedopuszczalne jest prezentowanie własnych poglądów politycznych, religijnych i światopoglądowych, jak też krytykowanie w jakiejkolwiek formie poglądów czy postaw innych osób.''
.png)
.png)
SylwesterCroWomen napisał(a):Witam wszystkich serdecznie,
szukam coś dla siebie na przyszły rok.
Znalazłam apartament w terminie 6-14.08.2011 (2+2), klima, 80 m do palży za 100 euro.
Czy to dużo, bo dla mnie troszkę tak.
Pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje