Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy ceny w Chorwacji oszalały????

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
SylwesterCroWomen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwesterCroWomen » 11.03.2011 11:19

poprawiłam się :) niżej
Ostatnio edytowano 11.03.2011 11:23 przez SylwesterCroWomen, łącznie edytowano 1 raz
SylwesterCroWomen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwesterCroWomen » 11.03.2011 11:22

arek71 napisał(a):Mam namiary na 2+2 za 60e.Jeszcze 6 dni temu było aktualne termin 09 07.

Niestety ja mogę tylko w sierpniu (takie plany urlopowe). Ale bardzo dziękuję za informację :)
A to co znalazłam to Pag-Mandre.
arek71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek71 » 11.03.2011 11:30

Możesz zapytać o sierpień, miejscowość - Promajna.Kontakt bezpośrednio z właścicielem.
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 11.03.2011 11:42

SylwesterCroWomen napisał(a):Witam wszystkich serdecznie,
szukam coś dla siebie na przyszły rok.
Znalazłam apartament w terminie 6-14.08.2011 (2+2), klima, 80 m do palży za 100 euro.
Czy to dużo, bo dla mnie troszkę tak.
Pozdrawiam

Trochę chyba dużo, żeby nie powiedzieć dużo za dużo. Taniej wynajmowałem w Grecji. Wszystko oczywiście zależy od standardu kwatery, ale w Chorwacji na wiele bym nie liczył.
W zeszłym roku szukałem apartamentu przez internet w czerwcu, rezerwowałem w lipcu (na sierpień, podobny standard). I bez większego trudu znalazłem jeszcze sporo ofert w cenie 50-70 Euro. Zresztą po przybyciu na miejsce okazało się, że nawet w środku sezonu kwatery stały wolne.

Ale napewno znajdą się tacy, którzy Ci wytłumaczą, że to tanio i Chorwacja warta jest każdych pieniędzy. :D

Ps.

Krystof napisał(a):to ja poproszę moderatora o usunięcie faszystkowskich treści z wątku - najlepiej od razu razem z ich autorem :evil:

Krystof napisał(a):
1. to na wała tam jedziesz?

dla mnie, jak ktoś jedzie, jest gościem, klientem - korzysta, daje się obsługiwać, a potem marudzi ... no, nie nazwę tego - to po prostu jest niespójne

2. wrzucasz "ich" do jednego tygla z pedofilami ...

wiesz co, w tym, co piszesz razi mnie jedna fundamentalna rzecz - nie twoje poglądy, bo te są przewidywalne - po prostu reprezentujesz pseudoprawicowy odłam jakiegoś totalnego szołwinistycznego wieśniactwa, jakiejś narodowo-srakiej bandy ...

no więc razi mnie twoja buta, zarozumiałość, przeświadczenie o własnej wartości!

badź - proszę - bardziej pokorny - nie wiesz, czy nie spotka cię w życiu jakiś "purymowy cud"

bądź - proszę - bardziej wyrozumiały - to nie twoja zasługa gdzie i kiedy się urodziłeś

bądż tolerancyjny - za to co masz powineneś być wdzięczny, a nie się nadymać

to smutne czytać, że ktoś może być tak zapiekły w swoich przekonaniach :cry:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

REGULAMIN

Ma być miło.
Koniec regulaminu.

Zasady w skrócie:
Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują. Ludzie są różni i nie każdy ma podobne poczucie humoru. Nie każdy też jest takim mistrzem klawiatury jak Ty.

Jeśli ktoś Cię obraził świadomie albo przypadkowo to nie znaczy że Ty masz prawo obrazić go bardziej. Nie dyskutuj z nim i zgłoś moderatorom fakt naruszenia regulaminu. Pamiętaj, że wolność słowa kończy się tam gdzie narusza prawa innego człowieka.

Pozdrawiam
SylwesterCroWomen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwesterCroWomen » 11.03.2011 11:49

arek71 napisał(a):Możesz zapytać o sierpień, miejscowość - Promajna.Kontakt bezpośrednio z właścicielem.

Dla mnie to już za daleko, ze względu na maluchy - niestety.
SylwesterCroWomen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwesterCroWomen » 11.03.2011 11:55

Kiepura Jednak grzecznie podziękuję właścicielowi i będę szukać dalej.
W ostateczności pojedziemy na żywioł :D
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 11.03.2011 12:16

SylwesterCroWomen napisał(a):Kiepura Jednak grzecznie podziękuję właścicielowi i będę szukać dalej.

Jeszcze raz piszę ; rzuć okiem tutaj:
forum/viewtopic.php?t=25102&highlight=

Pisałaś wcześniej o wyprawie "z maluchami". Wypad na żywioł, może spowodować, że nie znajdziesz szybko satysfakcjonującego lokum.
A zmęczone maluchy potrafią utruć, wiem coś o tym :)
Źle się wtedy szuka.
Ostatnio edytowano 11.03.2011 12:21 przez Pasjonat Chorwacji, łącznie edytowano 1 raz
SylwesterCroWomen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwesterCroWomen » 11.03.2011 12:19

Pasjonat Chorwacji napisał(a):
SylwesterCroWomen napisał(a):Kiepura Jednak grzecznie podziękuję właścicielowi i będę szukać dalej.

Jeszcze raz piszę ; rzyć okiem tutaj:
forum/viewtopic.php?t=25102&highlight=

Pisałaś wcześniej o wyprawie "z maluchami". Wypad na żywioł, może spowodować, że nie znajdziesz szybko satysfakcjonującego lokum.
A zmęczone maluchy potrafią utruć, wiem coś o tym :)
Źle się wtedy szuka.

Dobrze. Idę poczytać poleconą lekturę.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 11.03.2011 13:21

A maluchy jakie duże - pytam bo ja tez byłem z dziecmi i to troche dalej, jakos poszlo mimo że mlodsza ma chorobe lokomocyjna...
SylwesterCroWomen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwesterCroWomen » 11.03.2011 14:18

santosz napisał(a):A maluchy jakie duże - pytam bo ja tez byłem z dziecmi i to troche dalej, jakos poszlo mimo że mlodsza ma chorobe lokomocyjna...

W czasie wakacji będzie 7 i 5.
To już całkiem duże maluchy :)
Ale młodsza raczej źle znosi długie wycieczki.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 11.03.2011 14:30

Jechac na noc
SylwesterCroWomen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwesterCroWomen » 11.03.2011 14:46

santosz napisał(a):Jechac na noc

To podstawa, byliśmy już w tamtym roku.
Ale chyba nie damy rady dalej niż Zadar.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 11.03.2011 16:21

ja wyjeżdżałem o 18tej, do wieczora jakos daja radę potem spia a rano znow kilka godzin daly rade a jechałem 1860km w jedna strone, z powrotem podobnie choc trasa miala ponad 2000km
SylwesterCroWomen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SylwesterCroWomen » 11.03.2011 22:09

santosz napisał(a):ja wyjeżdżałem o 18tej, do wieczora jakos daja radę potem spia a rano znow kilka godzin daly rade a jechałem 1860km w jedna strone, z powrotem podobnie choc trasa miala ponad 2000km

Masz rację. My też w tym roku wyjedziemy ok 18 i chyba rozejrzę się trochę na południe :)
Masz dzielne maluchy :D
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 11.03.2011 22:31

dostały takie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i było ok, to nie tylko na chorobe lokomocyjna ale i na nudnosci i takie tam, poczytaj, powiem ze sie swietnie sprawdziły, na 1860 km był jeden wymiot w Słowenii a z powrotem na 2090 km ani razu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Czy ceny w Chorwacji oszalały???? - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone