.png)
.png)
arek71 napisał(a):Mam namiary na 2+2 za 60e.Jeszcze 6 dni temu było aktualne termin 09 07.
.png)
SylwesterCroWomen napisał(a):Witam wszystkich serdecznie,
szukam coś dla siebie na przyszły rok.
Znalazłam apartament w terminie 6-14.08.2011 (2+2), klima, 80 m do palży za 100 euro.
Czy to dużo, bo dla mnie troszkę tak.
Pozdrawiam
Krystof napisał(a):to ja poproszę moderatora o usunięcie faszystkowskich treści z wątku - najlepiej od razu razem z ich autorem
Krystof napisał(a):
1. to na wała tam jedziesz?
dla mnie, jak ktoś jedzie, jest gościem, klientem - korzysta, daje się obsługiwać, a potem marudzi ... no, nie nazwę tego - to po prostu jest niespójne
2. wrzucasz "ich" do jednego tygla z pedofilami ...
wiesz co, w tym, co piszesz razi mnie jedna fundamentalna rzecz - nie twoje poglądy, bo te są przewidywalne - po prostu reprezentujesz pseudoprawicowy odłam jakiegoś totalnego szołwinistycznego wieśniactwa, jakiejś narodowo-srakiej bandy ...
no więc razi mnie twoja buta, zarozumiałość, przeświadczenie o własnej wartości!
badź - proszę - bardziej pokorny - nie wiesz, czy nie spotka cię w życiu jakiś "purymowy cud"
bądź - proszę - bardziej wyrozumiały - to nie twoja zasługa gdzie i kiedy się urodziłeś
bądż tolerancyjny - za to co masz powineneś być wdzięczny, a nie się nadymać
to smutne czytać, że ktoś może być tak zapiekły w swoich przekonaniach![]()
REGULAMIN
Ma być miło.
Koniec regulaminu.
Zasady w skrócie:
Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują. Ludzie są różni i nie każdy ma podobne poczucie humoru. Nie każdy też jest takim mistrzem klawiatury jak Ty.
Jeśli ktoś Cię obraził świadomie albo przypadkowo to nie znaczy że Ty masz prawo obrazić go bardziej. Nie dyskutuj z nim i zgłoś moderatorom fakt naruszenia regulaminu. Pamiętaj, że wolność słowa kończy się tam gdzie narusza prawa innego człowieka.
.png)
arek71 napisał(a):Możesz zapytać o sierpień, miejscowość - Promajna.Kontakt bezpośrednio z właścicielem.
.png)
.png)
SylwesterCroWomen napisał(a):Kiepura Jednak grzecznie podziękuję właścicielowi i będę szukać dalej.
W ostateczności pojedziemy na żywioł
.png)
Pasjonat Chorwacji napisał(a):SylwesterCroWomen napisał(a):Kiepura Jednak grzecznie podziękuję właścicielowi i będę szukać dalej.
W ostateczności pojedziemy na żywioł
Jeszcze raz piszę ; rzyć okiem tutaj:
forum/viewtopic.php?t=25102&highlight=
Pisałaś wcześniej o wyprawie "z maluchami". Wypad na żywioł, może spowodować, że nie znajdziesz szybko satysfakcjonującego lokum.
A zmęczone maluchy potrafią utruć, wiem coś o tym
Źle się wtedy szuka.
.png)
santosz napisał(a):A maluchy jakie duże - pytam bo ja tez byłem z dziecmi i to troche dalej, jakos poszlo mimo że mlodsza ma chorobe lokomocyjna...
.png)
santosz napisał(a):Jechac na noc
.png)
santosz napisał(a):ja wyjeżdżałem o 18tej, do wieczora jakos daja radę potem spia a rano znow kilka godzin daly rade a jechałem 1860km w jedna strone, z powrotem podobnie choc trasa miala ponad 2000km
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje