Macie zestaw wachlarzy taki jak moj
Fajnie sie czyta i oglada, moze w przyszlym roku kierunek GR.
Relacja pierwsza liga.
.png)
.png)
ArliJ napisał(a):Zastanawiam się lepiej skracać rok w czerwcu czy później zaczynać rok we wrześniu...
kataryniarz napisał(a):ArliJ napisał(a):Zastanawiam się lepiej skracać rok w czerwcu czy później zaczynać rok we wrześniu...
Nasz syn ma zawsze bonus w czerwcuminimum tydzień przed końcem roku wyjeżdżamy i to się sprawdza. Praktycznie od połowy miesiąca nie ma już poważnych zajęć, a dla nas to lepsza opcja niż wrzesień kiedy trzeba się ponownie przestawić na szkołę
.png)
.png)

janusz.w. napisał(a):ArliJ napisał(a):nie powiem...przeraża mnie myśl że kiedyś będziemy zmuszeni do wakacji w sezonie, przywykłam do innego trybu i właśnie tych pustych miasteczek i plaż...nie cierpię jak jest dużo ludzi a już jak słyszę naszą mowę to zdecydowanie gorzej odpoczywam...na razie opcja czerwiec zostanie mam nadzieję na najbliższe 2 lata a potem to co tam człowiek wie;)
zaraz wrzucę dalszą część:)
Od kilku lat jeździmy w II połowie czerwca lub tydzień czerwca/tydzień lipca i tłoku jeszcze nie widzieliśmy nigdy...pod warunkiem, że unikamy tzw. kurortów
. Kiedy młody jeszcze jeździł z nami to zarywał tydzień szkoły...
A jak widzę łóżka na plaży, to uciekamewentualnie rozkladamy sie w takim miejscu żeby ich nie widzieć.
Lefkada robi się bardzo popularna. W sezonie ludzi tam dużo, ale na szczęście w Grecji jest jeszcze sporo pięknych miejsc gdzie nie ma tłoku![]()
Zdjęcia tradycyjnie świetne![]()
pozdr
Monte Christo napisał(a):Dobrze ze tu trafilem, coprawda moj sluga dostanie borute,ze w ostatnim rzedzie ale Z gory lepiej sie patrzy.
Macie zestaw wachlarzy taki jak moj. Ale my w tym roku Korcula.
Fajnie sie czyta i oglada, moze w przyszlym roku kierunek GR.
Relacja pierwsza liga.
tomekkulach napisał(a):kataryniarz napisał(a):ArliJ napisał(a):Zastanawiam się lepiej skracać rok w czerwcu czy później zaczynać rok we wrześniu...
Nasz syn ma zawsze bonus w czerwcuminimum tydzień przed końcem roku wyjeżdżamy i to się sprawdza. Praktycznie od połowy miesiąca nie ma już poważnych zajęć, a dla nas to lepsza opcja niż wrzesień kiedy trzeba się ponownie przestawić na szkołę
Myśmy mając dzieci "wczesnoszkolne"zawsze wyjeżdżali po 15-20-tym czerwca,jak już miały oceny wystawione(dziadek odbierał świadectwa). Niestety nie były to tak odległe wyjazdy ze względu na choroby lokomocyjne...
miras_sg napisał(a):Plaże piękne , zdjęcia super , w takim okresie niestety nie dla mnie ... może za parę lat...
maciej1976 napisał(a):Jestem pod wielkim wrażeniem ArliJ. Jesteś moją inspiracją na przyszły rok.
.png)
.png)

minimartini napisał(a):ArliJ, jeżeli w naszym związku z CRO dojdzie do zdrady... To będzie Twoja wina![]()
Mój Mąż dawno mnie na Grecję namawiał, nie wspominając o Macedonii, którą zauroczył się podczas oglądania Makłowicza, a ja byłam nieczuła...![]()
W nocy oboje siedzieliśmy wlepieni w Twe cudne zdjęcia... A ja tylko co chwilę słyszałam: mówiłem, że tam pięknie?![]()
No i teraz rozsiałaś bakcyla, bo zamiast o Cro, czytam o wyspach greckich i... pewnie tak pozostanie do wakacjiDziękuję!
P.S. ... nawet mi się śniło, że siedziałam na tym niebieskim leżaku z białym parasolem. Kreujesz sny![]()
Pozdrawiam
.png)
.png)

.png)
.png)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe