Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Essa w Grecji czyli Lefkada i Ateny - sierpień 2023 - Michał

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
wiola2012
Cromaniak
Re: Essa w Grecji czyli Lefkada i Ateny - sierpień 2023 - Mi

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 30.11.2023 08:57

Jak zwykle Twoją relację świetnie się czytało i oglądało. Ciekawa jestem jaki kierunek wybierzesz na kolejną wyprawę.
Dziękuję :proszedzieki: :D.
Adax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adax » 26.01.2026 23:35

I ja również dziękuję Michałowi, bo jestem właśnie po lekturze 16 stron. Dzięki za bogatą fotograficznie i najlepszą relację z Lefkady. Żonka koniecznie chciała tam pojechać, więc myślę nad trasą wybrzeżem Lefkada-AL-ME-BA-CRO -założyłem inny wątek. Jednak potraktujemy Lefkadę bardziej wycieczkowo, czyli na kilka dni - odwiedzenie plaż i innych atrakcji i minimum plażowania, więcej wędrówek/spacerów. Na pewno ta pierwsza część o Lefkadzie pozwoli nam na wybór najciekawszych miejsc :D
majkik75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majkik75 » 27.01.2026 08:27

Adax napisał(a):I ja również dziękuję Michałowi, bo jestem właśnie po lekturze 16 stron. Dzięki za bogatą fotograficznie i najlepszą relację z Lefkady. Żonka koniecznie chciała tam pojechać, więc myślę nad trasą wybrzeżem Lefkada-AL-ME-BA-CRO -założyłem inny wątek. Jednak potraktujemy Lefkadę bardziej wycieczkowo, czyli na kilka dni - odwiedzenie plaż i innych atrakcji i minimum plażowania, więcej wędrówek/spacerów. Na pewno ta pierwsza część o Lefkadzie pozwoli nam na wybór najciekawszych miejsc :D

Bardzo dziękuję za miłe słowa :proszedzieki: :piwo:
Lefkada jest piękna i na pewno wybierzecie coś dla siebie :verryhappy:
Poprzednia strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Essa w Grecji czyli Lefkada i Ateny - sierpień 2023 - Michał - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone