Igłą pinii napisał(a): Jeśli chodzi o przyrodę, zwłaszcza rośliny, kwiaty to czerwiec jest dla mnie pod tym względem najlepszą porą.
No tak bo nie masz porównania z majem
.png)
Igłą pinii napisał(a): Jeśli chodzi o przyrodę, zwłaszcza rośliny, kwiaty to czerwiec jest dla mnie pod tym względem najlepszą porą.
.png)

kmichal napisał(a):Chyba tam jest najbardziej stromy podjazd na zachodzie Lefkady ...![]()
kulka53 napisał(a):Pięknie... a na Twoich zdjęciach chyba nawet piękniej niż w rzeczywistości
Fajnie, że spodobała się Wam Gialos, bo to w końcu trochę z naszej rekomendacji
Jak byliśmy, nie było jeszcze tego drewnianego zadaszenia na auta... pomysł dobry, bo cienia to tam za grosz.
Ale pustki jeszcze większe niż we wrześniu
Lidia K napisał(a):Jak Arli oceniasz temperaturę wody ? Typowy Bałtyk czy komfortowa do dłuższej kąpieli.![]()
Zdjęcia cudowne, roślinki na tle morza świetnie się komponują
a artystyczna twórczość plażowiczów na plaży ? Może to był konkurs ? A może pomysł na zabijanie nudy.
Igłą pinii napisał(a):Relacje ArliJ to dla mnie obowiązkowa pozycja tego forum! Uwielbiam z Wami podróżować! Te "żółte dywany" przy drogach to żarnowce. W tym roku, też w połowie czerwca, spotkaliśmy ich mnóstwo na Istrii. Jeśli chodzi o przyrodę, zwłaszcza rośliny, kwiaty to czerwiec jest dla mnie pod tym względem najlepszą porą. Śledzę z zachwytem dalej
Lidia K napisał(a):Igłą pinii napisał(a): Jeśli chodzi o przyrodę, zwłaszcza rośliny, kwiaty to czerwiec jest dla mnie pod tym względem najlepszą porą.
No tak bo nie masz porównania z majemw Grecji (pomijam góry bo tam była zima).
.png)
ArliJ napisał(a):Jedziemy do Bitoli,...
.png)

Andzia* napisał(a):Ale bajka !!!! Pięknie , wpadłam w zachwyt !
longtom napisał(a):ArliJ napisał(a):Jedziemy do Bitoli,...
Nam się podobało,choć to i owo
na pewno warto by odbudować.
Gialos na Waszych zdjęciach super![]()
pzdr
ewelka1 napisał(a):Piękne miejsca![]()
Wróciliśmy z Prigradicy,wypoczęci i szczęśliwi.Wiem już ,że 5 razy w Chorwacji moim dzieciom na razie wystarczyMoże właśnie trzeba się odważyć na piękną Grecje
![]()
.png)
.png)
.png)

Eunike1984 napisał(a):Dotarłam i jaMy to chyba Wam faktycznie będziemy "deptać po piętach"
W zeszłym roku Korcula (co prawda miejscówka już z góry ustalona była), ale dzięki Wam odwiedziliśmy kilka pięknych plaż. Na przyszły rok mąż namawia mnie na Grecję. Może i tym razem dam się przekonać
Twoje relacje czynią cuda
Pozdrawiam
loverosa napisał(a):Raj na ziemi...
Basiulinek napisał(a):Jesssuuu jak tam pieknie!!
Zostaje z Wami!
I chyba mnie przekonasz....
.png)

.png)
.png)
.png)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe