Mam w domu jedną sztukętompakosc napisał(a):A swoją drogą to z obserwacji widzę, że te młodsze chętniej chodzą i zwiedzają, aniżeli zbuntowana nastoletnia młodzież.
Potwierdzasz???
tompakosc napisał(a):A Peljesac zrobiłeś na raz???
piekara114 napisał(a):Odpowiedź ta sama: A może pojedziemy coś zwiedzić ... Nie wierzę. Spodziewałem się, że w końcu dzieciaki odpuszczą plażę, ale żeby już 3go dnia i zaledwie po kilkunastu godzinach kąpieli...![]()
piekara114 napisał(a):Mam w domu jedną sztukętompakosc napisał(a):A swoją drogą to z obserwacji widzę, że te młodsze chętniej chodzą i zwiedzają, aniżeli zbuntowana nastoletnia młodzież.
Potwierdzasz???i jak był młodszy to chętniej i z większym zaangażowaniem. Przejrzał przewodnik, mapę itp., a teraz siada w aucie, chodzi gdzie trzeba, stoi i czeka gdzie trzeba (ważne aby wifi było dobre to i długo może postać, aż matka sobie poogląda) i idzie gdzie mu każą... Ale jak już trafi na jakieś interesujące miejsce to w każdą dziurę w ziemi zajrzy, więc czasami to ja muszę czekać...
![]()
Torac napisał(a):O jak się cieszę, że tu trafiłem.
Wspomnienia sprzed 4 lat powróciły.
Stacjonowałem w Zoli, ale też tam byliście bo widziałem fotkę z plaży Vouti.
Papierowy obrus z Kefalonia niedawno wyrzuciłem
Bo się "starzał" w garażu
Beata W. napisał(a):Po Lefkadzie oczywiście Kefalonia jest u mnie w planachByliśmy tylko chwilę w Fiskardo z wycieczką.
Śledzę więc uważnie
piekara114 napisał(a):Mam w domu jedną sztukęi jak był młodszy to chętniej i z większym zaangażowaniem. Przejrzał przewodnik, mapę itp., a teraz siada w aucie, chodzi gdzie trzeba, stoi i czeka gdzie trzeba (ważne aby wifi było dobre to i długo może postać, aż matka sobie poogląda) i idzie gdzie mu każą... Ale jak już trafi na jakieś interesujące miejsce to w każdą dziurę w ziemi zajrzy, więc czasami to ja muszę czekać...
![]()
Dawigs napisał(a): My mamy 12-latka. W tym roku włączył mu się problematorpodczas chodzenia po Bieszczadzkich szlakach. Dotąd bez problemu zwiedzał i chadzał po górach. Na jednym z Bieszczadzkich szlaków zgadaliśmy się z matką bliźniaków w podobnym do naszego syna wieku. I ma te same doświadczenia
Trajgul napisał(a):Nie. Po drodze był nocleg w Slunj k. Plitwickich. Natomiast powrót z Breli na raz (1600km).
niuniek napisał(a):Czołem, liczyłem, że relacja pójdzie równolegle...ale, że nie mogę się doczekać - wyjdę jednak z ukrycia. Te zaklepane wakacje 2019, to w jakim miesiącu, bo w II połowie lipca będę około 60 km od Ermioni. Może jakiś "meczyk derbowy" rodem z Kujaw? Co do Kefalonii, Twoja relacja tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że to piękna wyspa. Jeszcze jedno, bardzo lubię stare polskie komedie i seriale, zważywszy, że 7 z przodu![]()
Ja taki wspólnotowy limit miałam do Sartii 2 lata temu na całą trasę, a jakimś cudem wysżło prawie 190km...tompakosc napisał(a):Bo aż się wystraszyłem, że na raz ... Ja mam limit, max 1500, z pomocą mojej "wspólnoty ustawowej"
Najlepiej to wklejaj tu i od razu tam, potem jest trudniej... A robota to tylko usunąć buźki, bo tam się wiele nie wyświetla...tompakosc napisał(a):Co do relacji... Niuniek ja się ledwo z jedną wyrabiamniuniek napisał(a):Czołem, liczyłem, że relacja pójdzie równolegle...ale, że nie mogę się doczekać - wyjdę jednak z ukrycia.... Ale obiecuję, na forum GRE tez się pojawi, może mniej rozbudowana, ale będzie.
"U mnie słowo droższe...".
Torac napisał(a):A jak sytuacja ze schodami na Platia Ammos? Naprawili?
kulka53 napisał(a):Pogoda jak na lato nieco kontrowersyjna...
Nam się Fiskardo podobało bardziej niż Asos, niemniej nie byliśmy na twierdzy co - po Twoich zdjęciach sądząc - uważam teraz za duży błąd. Zresztą w obu miejscowościach spędziliśmy zbyt mało czasu, tak jak i na całej Kefalonii
Faskardo zresztą wspominamy średnio bo okazało się, że prom którym mieliśmy przedostać się na Lefkadę nie popłynie z powodu strajku.
Za to Platię Ammos wspominam rewelacyjnie, pogoda była wtedy burzowa a temperatura powietrza zbliżona do temperatury wody, kąpiel w wielkich falach super
, dodam że poza nami nikogo na plaży nie było...
Powrót do Jak nie Chorwacja to ... ???