.png)
.png)
.png)
stary_jac napisał(a):Torac a jak z ludami. Ruch spory ? zarówno w Vasiliki jak i na tych słynnych plażach.
.png)
Torac napisał(a):stary_jac napisał(a):Torac a jak z ludami. Ruch spory ? zarówno w Vasiliki jak i na tych słynnych plażach.
Spory, spory.
Może pustki Pelionu tak mocno kontrastują . Ale z dobrych info to jest taniej niż na Pelionie...
Ps. Nie wiem czy miałem omamy, ale w knajpkach przy Porto Katsiki piwo (greckie) było po 1,4 Euro![]()
![]()
.png)
Torac napisał(a):Hej, przeniosłem się z Pelionu na Lefkadę.
Stacjonuje w Vasiliki (a w zasadzie w Ponti)
Odwiedziłem dzisiaj Porto Katsiki - wracając z plaży włączyłem nawigację i odkryłem w niej szatana, powaga!
Ustawiłem powrót do Vasiliki optymalną trasą a tam odezwał się "zły" i pokierował mnie wybojami do domu. Lękliwy nie jestem, ale to najgorsza z moich tras. Prowadziła drogą mocno opadającą w dół (z Vasiliki ją widać)
Jechałem 3/4drogi na jedynce (nie hamując i nie dodając gazu)
Macie namiary na egzorcyzmy urządzeń ? Dziadostwo kosztowało 2 stówy z hakiem i nie wiem, czy nie utopić, ale boję się że przeniesie się na inną rzecz....
.png)
.png)
Kowal38 napisał(a):
..to wypijcie Drafta za nasze zdrowie , bo my się tu raczymy Mythoskami z polskiego Lidla![]()
Życzymy dalszej części udanych wakacji , wszak dwa morza , to jak dwa światy![]()
![]()
![]()
Pozdrowiajom Kowolki![]()
![]()
.png)
Wyjechać mieliśmy jutro w Bieszczady, a w poniedziałek w trasę. Musiałam wszystko odwołać. I tak nie jedziemy na Lefkadę - udało mi się przesunąć o 10 dni wyjazd, będzie tylko Peloponez, Mani, okolice Tolo i znów na południe Messinia. Mam tylko nadzieję że mąż dostanie urlop w nowym terminie i wydadzą paszport w 10 dni. Jak mogłam tak dać ciała, wydawało mi się że sprawdzałam. Brak mi słów; A miało być tak pięknie...