.png)
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Ale fajna plaża, a jak byliśmy w Podgorze w 2013 r. to o niej nie wiedziałam
Katerina napisał(a):Tam jest odcinek Jadranki, przy którym cięzko zaparkować, ujechaliśmy kilkaset metrów i zaparkowaliśmy w czyimś obejściu, ale potem nie było łatwo wrócić do plaży wzdłuż magistrali, bo nie ma pobocza, więc z narażeniem życia dotarłam do tej Garmy. Ale to było w 2017, nie wiem jak jest teraz.
Kapitańska Baba napisał(a):Nareszcie wróciłaś![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Ładne widoki, piękne wejście do Makarskiej - te klify po bokach zatoki cieszą oczy![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Pech z tym wiatrem albo szczęście - szkoda że wcześnie spłynęliście ale lepiej nie wspominać potem kiepskich chwil przy zbyt dużych falach
Epepa napisał(a):Ooo znowu widzę piękną plażę Nugal!Garma nie mniej urokliwa. Nie dotarliśmy tam niestety i teraz widzę, że jest czego żałować.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Bardzo malownicza ta Garma. Chciałabym ją zobaczyć. A jak nie będzie parkingu.. to najwyżej zaparkujemy w Podgorze.
khml napisał(a):Ten tajemniczy, samotny osobnik na łódce z "Waszej" wypożyczalni zapewne sprawdzał czy nie powtórzy się sytuacja i nie odpłyniecie za daleko![]()
![]()
![]()
khml napisał(a):Plaże, które pokazujesz do których można dopłynąć są super
khml napisał(a):Ps. Dobrze, że wróciłaś. Nasi znajomi też czytają Twoje relacje jako dobry przewodnik przed pierwszym wyjazdem do CRO
.png)
gusia-s napisał(a):Nadrobiłam zaległości![]()
Rejsik super, szkoda że taki krótki
Jeśli zamierzacie pływać po paskim zalewie to żadna fala Wam nie grozi o ile nie będzie wiała bura.
.png)
Ciężko wrócić do rzeczywistości ale i tak croplaże oraz Jadran górą gdyż nie lubię piachuagata26061 napisał(a): Cieszę się, że wpadłaś do mnie, Gusia po tych Twoich kubańskich przygodach
![]()
![]()
Na Pagu podczas bury uciekaliśmy na drugą stronę wyspy, Gajak, Mandre ... inny światagata26061 napisał(a): Mam nadzieję, że w tym roku uda się bezproblemowo i długo popływać łódką...
A w burę, to najlepiej uciekać daleko od wybrzeża. Raz płynęliśmy na fish picnic w ostatnim dniu wiatru i nieźle nas bujało... Fale zalewały dziób... Trochę się dziwiłam, że nie odwołali rejsu, ale chyba są już do tego przyzwyczajeni...
.png)
gusia-s napisał(a):Ciężko wrócić do rzeczywistości ale i tak croplaże oraz Jadran górą gdyż nie lubię piachuagata26061 napisał(a): Cieszę się, że wpadłaś do mnie, Gusia po tych Twoich kubańskich przygodach
![]()
![]()
nastawiona byłam na inne walory i satysfakcja powyżej poprzeczki
![]()
gusia-s napisał(a):Na Pagu podczas bury uciekaliśmy na drugą stronę wyspy, Gajak, Mandre ... inny światagata26061 napisał(a): Mam nadzieję, że w tym roku uda się bezproblemowo i długo popływać łódką...
A w burę, to najlepiej uciekać daleko od wybrzeża. Raz płynęliśmy na fish picnic w ostatnim dniu wiatru i nieźle nas bujało... Fale zalewały dziób... Trochę się dziwiłam, że nie odwołali rejsu, ale chyba są już do tego przyzwyczajeni...więc gdyby Was dopadła to tam radzę się udać na przeczekanie/plażing.

.png)
Habanero napisał(a):Mega ten Wasz rejs , a plaże rewelacyjne. Się zrelaksowałem![]()
Plaża z kamulcami, widoki, miasteczka i góry widziane z wody, wszystko piękne, jak z obrazka,
a radość dzieciaczków bezcennaSuper odcinek
.png)

.png)
.png)
piotrf napisał(a):Piękne zdjęcia, rejs i widoki z innej perspektywy - super
![]()
slawek&gosia napisał(a):hej Agatawłaśnie jednym tchem przeczytałam Twoją relację i jak to jest nuda, to ja taką nudę lubię
super zdjęcia dzieciaczków szczećśliwych, piękna plaża "pod domem" i te fale i zachody słońca i rejs achhhh... czy nam się uda pojechać w tym roku...
muszę czytać relacje i sama chyba zacznę swoją z Hvaru bo smutno, czekam na dalszy ciąg
Powrót do Nasze relacje z podróży