piotrf napisał(a):Muszę przyznać , że samo wejście z przełęczy na szczyt to już poważna trasa dla dzieci![]()
Dziewczynki przeszły samodzielnie do Przełęczy Orłowicza i do Wetliny , czy wracaliście Końską Drogą![]()
W każdym razie chapeau bas![]()
Pozdrawiam
Piotr
ze względu na dzieci znajomych i braku wiary ich rodziców w te dzieci wybraliśmy krótki odcinek - wejście od Przełęczy Wyżnia i potem kawałek połoniną, powrót tym samym szlakiem. Potem żałowaliśmy bo dzieci nasze to wiemy że dałyby radę ale okazało się że dzieci ich samych zaskoczyły i mogliśmy wybrać dłuższą trasę:)
Piotrze, gdybyś spotkał gdzieś nasze dzieci to pozdrów:), są teraz na wakacjach u dziadków w Krośnie i szwendają się tam po Karpackich Klimatach itd.
Lidia K napisał(a):piotrf napisał(a):Muszę przyznać , że samo wejście z przełęczy na szczyt to już poważna trasa dla dzieci![]()
Dziewczynki przeszły samodzielnie do Przełęczy Orłowicza i do Wetliny , czy wracaliście Końską Drogą![]()
W każdym razie chapeau bas![]()
Dzielne dziewczyny. Już są oswojone z przestrzenią i rozległymi widokami.![]()
To nie dziwię się, że daleka Lefkada nie wydawała się Wam aż tak odległa.![]()
Ciekawa jestem jakie wrażenie zrobił na Was wąwóz Vikos.
cały czas oswajamy, niech chłoną od małego i potem jeszcze chętniej z nami podróżują a jak nam braknie sił niech nas mobilizują kiedyś:)
na wąwóz musicie zaczekać bo się tworzy odcinek ale nie mogę sklecić bo korzystamy z wolnego od dzieci i bynajmniej nie siedzimy w domu:)
jo-asia napisał(a):Piękna ta Grecja, ale ponieważ mam chętkę na góry, to akurat dzisiaj te górskie zdjęcia większe wrażenie na mnie robią![]()
Dziewczyny mega dzielne! Dobra "tresura" to podstawa
to specjalnie dla Ciebie za chwilę będzie offtopicznie wciąż, zdjęcia z wczorajszej wyprawy na Orlą Perć:)
ziemniak napisał(a):relacja EKSTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo miło się czyta i ogląda. Fajnie, że ktoś podchodzi z takim wysiłkiem do podzielenia się informacjami.
Miejsca nam trochę znajome. W tym samym czasie podróżowaliśmy po Macedonii i Grecji. Tylko my wycieczka, a Wy wczasy. Przez to parę fajnych miejsc pominęliśmy. Ciekawe jaką drogą będziecie wracać. My wybraliśmy prom z Igoumenitsa do Włoch. No ale nam głównie chodziło o Włochy. Zdjęcia wiesz gdzie możesz znaleźć
my wracaliśmy tradycyjnie - Macedonia, Serbia itd. Bardzo nam zależało na powrocie na czas do domu bo starsza miała występ baletowy więc jedyny nasz przerywnik to Vikos.
dzięki za miłe słowa i priv:).

.png)

.png)
.png)