Dzięki za wszystkie podpowiedzi.
34 dni do wyjazdu - już nie mogę się doczekać. Tam nas jeszcze nie było
Zastanawiam się jeszcze tylko czy Skopje jest warte odwiedzenia(nocleg) czy lepiej w Serbii zrobić tranzytowy nocleg?
.png)
.png)
.png)
.png)
Janusz212 napisał(a):To zostaje jednak Skopje - muszę sam to zobaczyć
Wyjazd z Wrocławia około godz. 15. Planuję dojechać na Mc donalda przed Belgradem(ktoś tu mi podrzucił ten pomysł). Tam drzemka i po wczesnym śniadaniu jazda do Skopje gdzie mamy klepnięty nocleg, więc będzie całe popołudnie na zwiedzenie. Rano wyjazd przez Ochrydę na Lefkadę

.png)
viltob08 napisał(a):Janusz212 napisał(a):To zostaje jednak Skopje - muszę sam to zobaczyć
Wyjazd z Wrocławia około godz. 15. Planuję dojechać na Mc donalda przed Belgradem(ktoś tu mi podrzucił ten pomysł). Tam drzemka i po wczesnym śniadaniu jazda do Skopje gdzie mamy klepnięty nocleg, więc będzie całe popołudnie na zwiedzenie. Rano wyjazd przez Ochrydę na Lefkadę
Oj, Ohryd takMy mamy tam zaplanowane 2 noclegi. Koniecznie zobaczcie Sv.Naum...
My trochę bliżej, bo nocujemy w Epirze, jakoś tak urzekła nas ta część Grecji...
.....

.png)
.png)
.png)
Beata W. napisał(a):A jakaś nazwa tej restauracjiJeśli można to poproszę.
.png)
viltob08 napisał(a):Beata W. napisał(a):A jakaś nazwa tej restauracjiJeśli można to poproszę.
Neim się nazywa
https://www.google.pl/maps/place/Gostil ... 20.7985431
Polecam, duże pleskavice, fantastyczne piperki, frytki robione ręcznie...pycha
.png)
lkemot napisał(a):Zazdroszczę 34 ddw, my dopiero 9.07 jedziemy - ale to i tak już blisko![]()
Polecam zatrzymać się w Ochrydzie na jedzonko w restauracji nad brzegiem jeziora