Darkos napisał(a):ogorek napisał(a):ilosc turystów na Porto Kaski mnie przeraza
To z tych kombajnów turystycznych!
Porto Katsiki
Sama jednym takim przypłynęłam
.png)
To nie wygląda ... to JEST desantpawelh napisał(a):A na drugim końcu plaży pusto![]()
Z Korfu pływają wycieczkowe na Paksos i Antypaksos no i większość zatrzymuje się przy tej samej plaży.
Wygląda to jak desant w Normandii
.png)
Darkos napisał(a):-
A propos tych stateczków.
Planujemy ze znajomymi zdobycie Kefalonii i chcielibyśmy przy tej okazji przez chwilę zobaczyć Zakintos.
Wiem, że na Lefkadzie takie wycieczki na inne wysepki wypływają z Nidrii, ale na Kefalonii gdzie miałbym tego szukać?
.png)
Beata W. napisał(a):Darkos napisał(a):-
Planujemy ze znajomymi zdobycie Kefalonii i chcielibyśmy przy tej okazji przez chwilę zobaczyć Zakintos.
Wiem, że na Lefkadzie takie wycieczki na inne wysepki wypływają z Nidrii, ale na Kefalonii gdzie miałbym tego szukać?
My wypływaliśmy właśnie z Nidrii. Generalnie to jak będziecie na miejscu to podejrzewam, że oni sami cię znajdą
.png)
Darkos napisał(a):Beata W. napisał(a):Darkos napisał(a):-
My wypływaliśmy właśnie z Nidrii. Generalnie to jak będziecie na miejscu to podejrzewam, że oni sami cię znajdą
Dzięki
Szukam "źródełka", bo tam zazwyczaj taniej.
.png)

Darkos napisał(a):Beata W. napisał(a):........
na Kefaloni jak pojedziecie do Fiskardo to tam na pewno coś znajdziecie. Mieliśmy tam przystanek i we wrześniu wycieczkowych stateczków było tam dużo.
Raz jeszcze dzięki.
Tam - w Fiskardo - poszukamy
.png)

.png)
ogorek napisał(a):Darkos napisał(a):Beata W. napisał(a):........
na Kefaloni jak pojedziecie do Fiskardo to tam na pewno coś znajdziecie. Mieliśmy tam przystanek i we wrześniu wycieczkowych stateczków było tam dużo.
Raz jeszcze dzięki.
Tam - w Fiskardo - poszukamy
Tu masz ze Skala, wujek google odszukał http://www.katsouris-travel.com/en/TripDetails.aspx?TRId=455