Polecam Rogoznicę. Mała klimatyczna miejscowość, piękne żwirowe plaże, kawiarnie ,restauracje,fajne miejsce na spacery wieczorne.
Posiadam sprawdzony apartament, kontakt na priva.
.png)
.png)
Ewi napisał(a):Witam,
Z każdym przeczytanym postem, z każda stroną głupieje coraz bardziej. Wiec prosze o pomoc, napisze o co mi chodzi :
chcemy jechac pierwszy raz do HR, 2 dorosłe + 2 dzieci ( 1,5+6 lat), nasze wymagania :
* raczej ciche miasteczko, ładne widoczki, palmy, góry , plaza piaszczysta ( no ok moze byc ten zwirek drobny..)
* plaza długo płytka, zeby głównie dzieci mogły sie pluskac
* mieszkanie blisko plaży, nie po schodach, nie na jakichs skałkach
*chcemy głownie wypoczywac na plazy, ale tez jakis 1-2 dni poswiecic na zwiedzanie
*kiedy jechac ? mysle o czerwcu, ale czy nie bedzie juz wtedy ładna ciepła pogoda ?
*szukam w miare niedrogich miasteczek, bo wiadomo finanse
pytanie gdzie jechac, do jakiego miasta, wyspy, moze macie jakies namiary konkretne na mieszkanko to juz w ogole super bybyło.
Z moich parodniowych czytanek wywnioskowalam ze dobre miejsca dla nas to : Rogoznica , Baska Voda, Murter plaza slanica, wyspa Rab( jak plaza ?) help bo juz mi rece opadaja
.png)

.png)
Ewi napisał(a): mykam czytać
Ewi napisał(a):Witam,
Z każdym przeczytanym postem, z każda stroną głupieje coraz bardziej. Wiec prosze o pomoc, napisze o co mi chodzi :
chcemy jechac pierwszy raz do HR, 2 dorosłe + 2 dzieci ( 1,5+6 lat), nasze wymagania :
* raczej ciche miasteczko, ładne widoczki, palmy, góry , plaza piaszczysta ( no ok moze byc ten zwirek drobny..)
* plaza długo płytka, zeby głównie dzieci mogły sie pluskac
* mieszkanie blisko plaży, nie po schodach, nie na jakichs skałkach
*chcemy głownie wypoczywac na plazy, ale tez jakis 1-2 dni poswiecic na zwiedzanie
*kiedy jechac ? mysle o czerwcu, ale czy nie bedzie juz wtedy ładna ciepła pogoda ?
*szukam w miare niedrogich miasteczek, bo wiadomo finanse
pytanie gdzie jechac, do jakiego miasta, wyspy, moze macie jakies namiary konkretne na mieszkanko to juz w ogole super bybyło.
Z moich parodniowych czytanek wywnioskowalam ze dobre miejsca dla nas to : Rogoznica , Baska Voda, Murter plaza slanica, wyspa Rab( jak plaza ?) help bo juz mi rece opadaja
.png)
wtopek napisał(a):Padło pytanie czy się lubi wydłubywać dzieciom piasek? Nikt tego nie lubi, ale ważniejsze chyba jest czy dzieci lubią piasek. Kamienie i beton nie zastąpią plażowych wykopek, lepienia babek i budowy zamków...
Mikromir napisał(a):Ewi napisał(a): mykam czytać
Mąż lubi trzepać kocyki z piasku?...![]()
![]()
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne