.png)
.png)

.png)
Mikromir napisał(a):Piekara, krótki pobyt nad Bałtykiem to niezły pomysł, pod warunkiem dobrej pogody, czyli raczej w formie last minute. Na dłuższy chyba bym się już nie zdecydowała, bo zjeździliśmy przez dobrych parę lat nasze wybrzeże ze wschodu na zachód i nawet dalej, więc trochę się obawiam nudy. Lubię odkrywać nowe miejsca podczas wakacji, raczej nie wracam na dłużej do już znanych. Ale parę dni na leniuchowanie na plaży (pustej) to fajna sprawa.
.png)
MariuszD napisał(a):antek1979 napisał(a):Witam.
Ja też szukam opinii o Apartamentach Ribica 1 w Igrane.
Mam rezerwację ale nie wiem czy warto :S
Zależy od upodobań. Pensjonat znajduje się przy hotelu Punta. Jeśli chodzi o zejście do plaży to po wyjściu z Pensjonatu skręcasz w lewo w kierunku hotelu schodząc po schodkach między budynkami hotelu wprost na plażę, moim zdaniem całkiem fajna. W prawo od plaży hotelowej znajduje się plaża dzika z charakterystycznymi agawami bardzo urokliwa. Z pensjonatu wszędzie blisko sklep Studenak, warzywniak, poniżej przy plaży restauracje. Wszystko to kwestia ceny i wymagań:-) Miłego wypoczynku.
.png)
antek1979 napisał(a):MariuszD napisał(a):antek1979 napisał(a):Witam.
Ja też szukam opinii o Apartamentach Ribica 1 w Igrane.
Mam rezerwację ale nie wiem czy warto :S
Zależy od upodobań. Pensjonat znajduje się przy hotelu Punta. Jeśli chodzi o zejście do plaży to po wyjściu z Pensjonatu skręcasz w lewo w kierunku hotelu schodząc po schodkach między budynkami hotelu wprost na plażę, moim zdaniem całkiem fajna. W prawo od plaży hotelowej znajduje się plaża dzika z charakterystycznymi agawami bardzo urokliwa. Z pensjonatu wszędzie blisko sklep Studenak, warzywniak, poniżej przy plaży restauracje. Wszystko to kwestia ceny i wymagań:-) Miłego wypoczynku.
Dziękuję za informację.
Mam jeszcze pytanie jak daleko od apartamentu jest do dzikiej plaży o której mówisz?
.png)
adaraf napisał(a):Poszukuje apartamentu w miejscowości Gradac na przełomie lipca i sierpnia 2015. Macie coś do polecenia?
Może ktoś coś podpowie?
Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
Zielina74. napisał(a):Witam
w pasie pomiędzy Sibenikiem a Tragirem polecam dla rodzin z dziećmi takie miejscowości jak:
Grebastica, Zaboric, Stupin Celine, Rogoznica, Razanj, Sevid, Kanica, Vinisce, Poljica. Wszędzie jest dobre dojście do plaży, nie trzeba przechodzić przez Jadrankę, jest płasko, plaże są częściowo zacienione, plaże są żwirowe z łagodnym wejściem do wody, miejscowości są małe, spokojne, bez kuszących bazarów z chińską tandetą.
Gdyby ktoś potrzebował namiary na niedrogie (np. za 60 eur w sezonie z klimą i opłatą klimatyczną lub mniej dla 3 os.), ładne i sprawdzone apartamenty to proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam
Zielina74
.png)
amatus1 napisał(a):Akurat trafiłes na w miare dobra pogode, ten rok nie był zły pod wzgledem temperatur ale woda była koszmarna 10-14 max C! Ludzi mnóstwo a w wodzie pustki bo nogi łamie, jedynie ochladzaja nogi tak jak na foto zamieszczonym ponizej. Na Twojej fotce rowniez nie widze tłumów w wodzie- nikogo:). Pogoda na spacery a nie plażowanie. Ja mieszkam blisko wiec jak widzę dobra pogode to biore sprzet i jade, gorzej maja ludzie co jada cała Polske, rezerwuja pokoje i ....d..a. W zeszłym lato 2013 może było max 2 tygodnie pogody plażowej na cały sezon...i wez tu traf. Zachecam do obejrzenia Kabaretu Neo Nówka z skeczem o naszym polskim plażowaniu:)
.png)
Mikromir napisał(a):amatus1 napisał(a):to chyba nad całym Adriatykiem nie ma co liczyc:)
Czy ja wiem? Pewnie da się nierzadko trafić na takie okazje, trzeba dobrze przeszukać net i wiedzieć czego się chce.![]()
Od paru sezonów znajduję dla mojej rodziny 2+3 apartamenty w granicach 50E (no, raz 55E) nie dalej niż 150, góra 200m od plaży w sezonie. Kwestia wczesnych intensywnych poszukiwań okazji, negocjacji ceny i ewentualnych kompromisów. Powodzenia.
.png)
wirtualnyy napisał(a):Mikromir chcialem sie z Toba skontaktowac niestety nie moge wysylac PW moja prosba jest taka czy
mozna by bylo prosic cie o kontakt moj email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl chcialbym pogadac na temat wyspy PAG
bylbym wdzieczny

.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne