My w tym roku też planowaliśmy Grecję, właśnie Lefkadę. Ale, ponieważ Korčula była jeszcze "do zaliczenia" to Chorwacja wygrała
.png)
.png)
.png)
GREG_G napisał(a):minimartini napisał(a):Aghiofili BeachWoow!
Jaka bajeczna jest ta wyspa... Te kramiki, tawerny... No muszę to znowu powtórzyć - raj- fotograficzny również
![]()
W Chorwacji jednak 'tego' nie znalazłam (w sensie tej takiej jakby bajkowości)... Może tylko w jakiejś części na Hvarze![]()
No i te "inspire me" - mam słabość do takich tabliczek i innych 'inspiratorów' - cała ściana w gabinecie w podobnych hasłach tylko w wersji b/w - jest też: "Collect moments - not things".
Piękne ujęcia! Detale, tak jak uwielbiam...
Pozdrawiam Cię serdecznie
Martyna
Przesadzasz, wyspa fajna, ale bez achów, po prostu Arli ma takie super podkolorowane zdjęciaw mojej relacji tak fajnie Lefkada nie wygląda.
.png)
ArliJ napisał(a):Po odpłynięciu deczko od brzegu, przy skałkach zobaczyliśmy cudowne ryby – bez nurkowania widać było je jak na dłoni, było ich mnóstwo, duże i cudne, kolorowe, neonkowe… coś pięknego!
..png)

.png)

Goniaa napisał(a):Super relacja - ja zwykle w Twoim wykonaniu![]()
My w tym roku też planowaliśmy Grecję, właśnie Lefkadę. Ale, ponieważ Korčula była jeszcze "do zaliczenia" to Chorwacja wygrałaPrzyszłe wakacje (jak wszystko się poskłada po naszej myśli) będą pewno w Grecji. A z Twoją relacją będzie łatwiej planować. Dobrą ściągę będziemy mieć
.png)

tiwa napisał(a):No to już mnie kupiłaś. Bardzo dziękuję za namiary na piękny podwodny świat. Jadąc kiedyś na południe Grecji zrobię w tym miejscu kilkudniowy przystanek. Pozdrawiam. Relacja super
.
.png)

.png)
.png)

Eunike1984 napisał(a):Arlij, a rezerwowaliście nocleg docelowy wcześniej czy jechaliście w ciemno? Ogólnie jak tam z wynajmowaniem np. domków? Takich 6 - osobowych? Czy lepiej w necie coś poszukać i zarezerwować? Może ktoś coś poleci, albo doradzi?Z góry dzięki.
.png)
.png)

GREG_G napisał(a):domki znajdziesz na casamundo.pl
całe zachodnie wybrzeże Lefkady jest super, ogladam Twoje fotki i zajadam chleb z lefkadzkim miodem, moze odkorkuję winko greckie
wiesz do czego skusiła mnie grecka niebieskość wody? do zakupu kamerki gopro, filmy podwodne muszą być w tych warunkach super.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe