Meteory bardzo chciałabym zobaczyćBeata W. napisał(a):Tłumy prawie jak w greckich Meteorach![]()
Ale naprawdę pięknie.
ale mówisz, że tam też takie tłumy
.png)
Potter napisał(a):Przepiękne miejsce...Przepiękne widoki....Przepiękne palmy....Przepiękna pogoda.....Przebrzydłe tłumy.... Ale i tak ogólnie PRZEPIĘKNIE

.png)
Mikromir napisał(a):Rozkoszne te chałupki / wieżyczki na skałkach...![]()
Ups, sorry, PRZErozkoszne.
, no i wtedy już tłumów nie będzie (no bo gdzie będą mieszkać .png)
To tak samo jak na Cyprze….mysza73 napisał(a):Oni ewidentnie nie doceniają tego co mają, bo bardzo dużo tych pyszności się marnuje ...![]()
A ja myślałam, że na infanta się załapała….mysza73 napisał(a):No ale wydaje mi się, że nikogo nie naciągaliśmy na te zniżki, bo uczniowie też je zapewne mają. No ale student brzmi lepiej![]()
Prawie jak Kanał Limski…mysza73 napisał(a):Turkusowe jezioro w dole prezentowało się ... no całkiem ładnie![]()
.png)
mysza73 napisał(a):No ale wydaje mi się, że nikogo nie naciągaliśmy na te zniżki, bo uczniowie też je zapewne mają. No ale student brzmi lepiej![]()

.png)
Mikromir napisał(a):Coraz ładniejsza ta Kostablanka u Ciebie... Może się kiedyś przekonam...Jak już zrównacie z ziemią ten Manhattan...
..png)
.png)
ajdadi napisał(a):Lekko się zmachałem...ale udało się nadgonić...
Skoro tam mówiszpiekara114 napisał(a):Prawie jak Kanał Limski…mysza73 napisał(a):Turkusowe jezioro w dole prezentowało się ... no całkiem ładnie![]()
Najważniejsze, że Monemvasię tam mająMikromir napisał(a):Coraz ładniejsza ta Kostablanka u Ciebie... Może się kiedyś przekonam...Jak już zrównacie z ziemią ten Manhattan...
Ty to już pewnie myślami w Apuliimarze_na napisał(a):Po ostatnim odcinku ja też odrobinę łaskawiej patrzę na tą Costa Blancę.
Coś z nimi nie tak?piotrf napisał(a):PRZEpraszam , ale to chyba zaraźliwe. . .
Agnieszko , pooglądałem wybrane przez Ciebie zdjęcia i jedno wiem - już nigdy nie będę ponaglał . . .![]()
Chyba Costa Mlecznapiotrf napisał(a):A pomysł z nieprzeszkadzaniem Zuzi w nauceuważam za bardzo dobry . Może wybierz sobie jakąś Costę
![]()
Pozdrawiam
Piotr
.png)

... bo przecież wszyscy normalni ludzi w świąteczną niedzielę powinni iść na plażę, a nie do jakiegoś zamku
)
.png)
.png)
.png)
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Bibbione czy na wybrzeżu Rimini![]()
Relacjonowałaś na forum Bibbione i Rimini![]()
.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe