Agnieszko , ja również czekam na Twoją relację . Dla mnie taki "przelotowy" sposób zwiedzania ostatnimi czasy jest normą ( prawie
Pozdrawiam
Piotr
.png)
.png)
mervik napisał(a):tony montana napisał(a):Mycha
Pokazuj te Dolomity, bo wakacje się zaraz zaczynają - ostatnie dni przed nimi mogą być jeszcze bardziej "zajęte" niż wcześniej, ale CHYBA znajdę trochę czasu, aby poczytać kilka relacji, na które mam chrapkę i spore zaległości (w tym oczywiście Twoją!)
...jestem za![]()
.....już nie mogę się doczekać tych zdjęć robionych w prędkości
Sara76 napisał(a):To i ja czekam na ciąg dalszy relacji, no i oczywiście na foty
piotrf napisał(a):W szaleństwie jest metoda![]()
Agnieszko , ja również czekam na Twoją relację . Dla mnie taki "przelotowy" sposób zwiedzania ostatnimi czasy jest normą ( prawie) , tylko ciężko robić zdjęcia , gdy trzymasz kierownicę i starasz się dojechać do celu , a zatrzymywanie się co kilometr ( czasem częściej ) żeby zrobić zdjęcia pięknych widoków jest irytujące . To z tego powodu fotek mam jak na lekarstwo i z tym większą przyjemnością pooglądam Twoje
![]()
Pozdrawiam
Piotr

.png)
.png)
.
.png)
mysza73 napisał(a):Do mety jeszcze daleko![]()
.png)
mysza73 napisał(a):FUX napisał(a):Kolory wody w tamtych rewirach mniaaaammmm....Potter napisał(a):FUX napisał(a):Kolory wody w tamtych rewirach mniaaaammmm....
Właśnie, właśnie ...
Głodomory![]()
![]()
.
.png)
mysza73 napisał(a):Droga jest super, taka w sam raz na rozgrzewkę przed czekającymi nas drogami.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe