I ja bym poprosił o namiar na ten
sprawdzony apartament na krk. Mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
Mikromir napisał(a):ataj napisał(a): I właśnie czegoś takiego szukam. My i troje dzieci- 9,7 i 3. Raczej na południe. Polećcie proszę jakieś apartamenty.
Trzeba się dużo naszukać, żeby takie coś znaleźć...![]()
Coś tam poszło na PW - ale ile jest wolnych jeszcze terminów, tego nie wiem.
Nie wiem, czy nie musisz jeszcze paru postów wygenerować, żeby móc to odebrać...![]()
.png)
ataj napisał(a):Poważnie rozważam tą wyspę, jeszcze mają wolne
.png)
Mikromir napisał(a):
Domyślam się, że mówimy o wyspie na B?...![]()
.png)
ataj napisał(a):
właśnie tylko ten prom mnie powstrzymuje, jakoś strach tak na pierwszy razi o ile dobrze liczę to ok 300 kun w jedną stronę, już sama nie wiem. Serce się rwie a rozsądek ciągle szuka
.png)
ataj napisał(a):Mikromir napisał(a):ataj napisał(a): I właśnie czegoś takiego szukam. My i troje dzieci- 9,7 i 3. Raczej na południe. Polećcie proszę jakieś apartamenty.
Trzeba się dużo naszukać, żeby takie coś znaleźć...![]()
Coś tam poszło na PW - ale ile jest wolnych jeszcze terminów, tego nie wiem.
Nie wiem, czy nie musisz jeszcze paru postów wygenerować, żeby móc to odebrać...![]()
Odebrałam, dziękuję. No właśnie, niestety nie mogę odpisać na pw. Poważnie rozważam tą wyspę, jeszcze mają wolne

.png)
Mikromir napisał(a):A jak bardzo na uboczu to ma być i kiedy konkretnie jedziecie?
.png)
jbasia napisał(a):wskazówki gdzie co i jak? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
.png)
.png)
Zielina74. napisał(a):Witam
w pasie pomiędzy Sibenikiem a Tragirem polecam dla rodzin z dziećmi takie miejscowości jak:
Grebastica, Zaboric, Stupin Celine, Rogoznica, Razanj, Sevid, Kanica, Vinisce, Poljica. Wszędzie jest dobre dojście do plaży, nie trzeba przechodzić przez Jadrankę, jest płasko, plaże są częściowo zacienione, plaże są żwirowe z łagodnym wejściem do wody, miejscowości są małe, spokojne, bez kuszących bazarów z chińską tandetą.
Gdyby ktoś potrzebował namiary na niedrogie (np. za 60 eur w sezonie z klimą i opłatą klimatyczną lub mniej dla 3 os.), ładne i sprawdzone apartamenty to proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam
Zielina74
.png)
.png)
adman napisał(a):Witam serdecznie pierwszy raz na forum i również pierwszy raz wybieramy się do Chorwacji.
Poszukuję apartamentu dla rodziny 2 + 2 dzieci (2 i 5 lat) w terminie lipiec-sierpień na ok. 2 tygodnie. Jeśli chodzi o region, początkowo myśleliśmy o Breli czy też okolicach, ale nie jest to żaden warunek bezwzględny. Po prostu znajomi nam proponowali. Może być również coś innego generalnie w rejonie Makarskiej, czy też nie zbyt daleko od Dubrovnika, bo też będziemy chcieli go zwiedzić. Co do samego zakwaterowania, to bliskość morza i plaża przyjazna dla dzieci. Polecicie coś ciekawego?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne