beatabm napisał(a):slawek&gosia napisał(a):Jestem i ja, dopłynęłam spóźniona(ale juz nadrobione czytanie) i czekam na dalszy ciąg. Pięknie jest!
Witaj na pokładzie PiccoliCiąg dalszy codziennie, nie narób już sobie zaległości
ofkors

.png)
beatabm napisał(a):slawek&gosia napisał(a):Jestem i ja, dopłynęłam spóźniona(ale juz nadrobione czytanie) i czekam na dalszy ciąg. Pięknie jest!
Witaj na pokładzie PiccoliCiąg dalszy codziennie, nie narób już sobie zaległości

.png)
.png)
beatabm napisał(a):
beatabm napisał(a):
beatabm napisał(a):
Każę Ewie bardzo ostrożnie płynąć ponieważ.......wiozę skarb.
Dla naszej forumowej Kateriny.
beatabm napisał(a):Jeden drogiego bardzo dwuznacznie smaruje olejkiem do opalania, do tego – mimo że plaża ogólnie dostępna – obydwaj są bez kąpielówek.
beatabm napisał(a):Zatoczka bardzo sympatyczna choć przy skałach troszkę brudna.
Przy brzegu przewaga kamieni, kawałeczek w stronę morza dno robi się piaszczyste.

.png)
"travel"]Ależ pędzicie tą łódeczką![]()
Popatrzyłam w jedną stronę :
potem w drugą:
i od razu humor mi się poprawił![]()
Takim to się wydaje ,że cały świat do nich należy
A na Likvie byliście ?
Tam jest czyściutko , a piasek w morzu bialutki

.png)
beatabm napisał(a): ... Wracamy zatokę wcześniej...
Likva to w przeciwnym kierunku, jeszcze na zachód od Sutivan - tu.beatabm napisał(a):"travel"]A na Likvie byliście ?
NieGdzie to? Podziel sie linkiem, na pewno odwiedzimy
.png)
"gusia-s"]
Znam jąTeż tam uciekliśmy z Lovreciny, która była okropnie zapchana.
Piaszczyste dno i sporo trawy morskiej tworzą ładny obrazek na tafli wody
A na tyłach plaży takie okazy![]()
Których pilnuje pewien jegomość![]()
Likva to w przeciwnym kierunku, jeszcze na zachód od Sutivan -
Jeśli jest piach to istnieje realna szansa ze do niej zawitamy .png)
Oczywiście nie są to miętówki - ale co - może Katerina pokaże
Katerina to niedługo będzie musiała jakiś skarbiec założyć
.png)
Katerina napisał(a):travelKaterina to niedługo będzie musiała jakiś skarbiec założyć
Kolekcjonerka skarbów - fajne zajęcieChętnie sama bym dla kogoś ukryła, ale jeździmy na wakacje na samym końcu, już po wszystkich
Chyba,że tak dobrze bym ukryła, żeby przeleżał do lata
![]()
Izo, rzucam Ci wyzwanie![]()
![]()
Poproszę o skarb na Visie
![]()
![]()
.png)
beatabm napisał(a):"travel"]A na Likvie byliście ?
NieGdzie to? Podziel sie linkiem, na pewno odwiedzimy
.png)

.png)
AdamZ napisał(a):Czytaczom planującym odwiedzić Likvę wspomnę że jest urokliwa i piaseczek na dnie delikatny z tym że dno jest na prawie 2 metrach więc stanąć na nim trudno bez całkowitego zanurzenia. Okoliczna fauna i flora też w miarę bogata więc jest co oglądać pod wodą. Konoba blisko, cień można znaleźć, jakiś prysznic też tam bywał także warunki przyzwoite.
.png)
gusia-s napisał(a):Chyba wtedy byliście na Lovrecinie kiedy jeszcze cała wyspa spała![]()
Filmik pamiętam, trzeba przyznać, że dziewczyny urosły od tamtej pory
Powrót do Nasze relacje z podróży