Ustronianka napisał(a):
dawkuj emocje, wtedy jest dopiero jazda![]()
Nie mam wyjścia - całego wyjazdu nie dam rady opisać na jednej stronie
.png)
Ustronianka napisał(a):
dawkuj emocje, wtedy jest dopiero jazda![]()
.png)
gusia-s napisał(a):Jak dobrze, że jeszcze nie wypłynęliśmy - zdążyłam zaliczyć majówkę więc jestem gotowa na rejs
.png)
.png)
.png)
agata26061 napisał(a):Pięknie jak zwykle Beatko u CiebieCieszę się, że piszesz kolejną relację. Ja oczywiście spóźniona, ale już będę na bieżąco
Dawaj kolejne odcinki, bo już jestem bardzo stęskniona za Cro, więc z chęcią zobaczę te cudne kolory i widokiMuszę sobie w ten sposób umilić czas do wyjazdu
Przez majówkę zaległości masz niewielkie więc moment i nadrobisz - tylko teraz już się pilnuj bo wiesz - Piccolka mała ale pływa szybko, nie wolno się spóźniać na pokład .png)
Dlaczego nie wyznaczyłaś zastępcy fotografa![]()
To też i moje ulubione miejsce![]()
.png)
gusia-s napisał(a):No jakbyś zapomniała to była 2-ga poł. września i wcale za gorąco nie byłobeatabm napisał(a): ... A gdzie kołderka???? Tak na twardym i gorącym???
.png)
.png)
gusia-s napisał(a): Czy ja dobrze widzęsiadłaś bosmanowi na jajo
![]()
.png)
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Czyli to był poniedziałek?? Dobrze liczę? Bo właśnie tego dnia (20.08) byłam w Szybeniku. Wprawdzie w godzinach południowych, ale zawsze. Bardzo sympatycznie tam u Was , malutka łódeczka, ale miejsca do opalania wystarczyło dla wszystkich
.
Powrót do Nasze relacje z podróży