Co o tym sądzisz ?
Ja nie jestem z tych uwielbiających upał i raczej wolę w pokoju temperaturę ok. 21-23 stopni.
Jeszcze jedno małe pytanko

Która z miejscowości bardziej przypadła ci do gustu : Puerto del Carmen czy Costa Teguise ?

robiz napisał(a):Tak patrzę na oferty na Lanzarote na pierwszy tydzień marca i zastanawiam się czy potrzebna jest wtedy klimatyzacja w mieszkaniu![]()
Co o tym sądzisz ?
Ja nie jestem z tych uwielbiających upał i raczej wolę w pokoju temperaturę ok. 21-23 stopni.
Jeszcze jedno małe pytanko![]()
Która z miejscowości bardziej przypadła ci do gustu : Puerto del Carmen czy Costa Teguise ?
megidh napisał(a):Widok piękny.
[/quote]DziadekJanusz napisał(a):Marzec to chyba najzimniejszy miesiąc, szczególnie wieczorami czasem i grubsza kurtka się przyda. Klima absolutnie zbędna.
Costa Teguise. Z założeniem, że dobry hotel się wybierze. Polecam np. HD Beach Resort & Spa. Acha, warto wejść do autobusu, przejechać się choćby do Arrecife. Tanio, a fajnie. A że tam tubylcy mieszkają to i zjeść coś nieturystycznego można.
robiz napisał(a):Na tym targu oprócz ORYGINAŁÓW można było kupić też jakieś lokalne produkty ?
tony montana napisał(a):robiz napisał(a):Na tym targu oprócz ORYGINAŁÓW można było kupić też jakieś lokalne produkty ?
Oczywiście:)
robiz napisał(a):Pobyt na Lanzarote na marzec mam już zaklepany
piekara114 napisał(a):robiz napisał(a):Pobyt na Lanzarote na marzec mam już zaklepany![]()
Nie byłam jeszcze, ale śmiało napiszę.... Będziesz Pan zadowolony![]()
A z ciekawości bp czy samodzielnie? Jak to drugie to podpytuję się o loty...
robiz napisał(a):piekara114 napisał(a):robiz napisał(a):Pobyt na Lanzarote na marzec mam już zaklepany![]()
Nie byłam jeszcze, ale śmiało napiszę.... Będziesz Pan zadowolony![]()
A z ciekawości bp czy samodzielnie? Jak to drugie to podpytuję się o loty...
Niestety bp . Piszę "niestety" , bo tanio nie jest![]()
A do pełnej samodzielności jeszcze nie dojrzałam
piekara114 napisał(a):Zwłaszcza, że najem samochodu na Kanarkach jest tanie
Tylko nie czekać do ostatniej chwili...
Franz napisał(a):W Teguise parkowałem dwukrotnie - raz w dzień targowy - zawsze bezpłatnie, ale może to lepsze czasy były...
Pozdrawiam,
Wojtek