Dzięki za potwierdzenie, ale może pokażesz coś więcej....
Dalej nie wiem co z jesiennym wypadem....
piekara114 napisał(a):Dzięki za potwierdzenie, ale może pokażesz coś więcej....
Dalej nie wiem co z jesiennym wypadem....
robiz napisał(a):Wracam po wczasach . Takich tłumów we wrześniu dawno nie widziałam
Czekam na cd.
piekara114 napisał(a):Wybory... niestety ceny do nich zmuszają....
Z ciekawości, czemu zdecydowaliście się ją zwiedzać? I czy warto? Ja jej na swojej liście must see na Lanzarote nie umieściłam i zastanawiam się czy słusznie....
tony montana napisał(a):robiz napisał(a):Wracam po wczasach . Takich tłumów we wrześniu dawno nie widziałam
Czekam na cd.
Ale gdzie takie tłumy?
piekara114 napisał(a)::bojesie:
Porażające... To mnie dodatkowo nie zachęca do Majorki....
robiz napisał(a):Halo,
Może nas nie widać, ale my tu czekamy na ciąg dalszy
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Wybory... niestety ceny do nich zmuszają....
Z ciekawości, czemu zdecydowaliście się ją zwiedzać? I czy warto? Ja jej na swojej liście must see na Lanzarote nie umieściłam i zastanawiam się czy słusznie....
Córce się (kilka miesięcy wcześniej) podobała jaskinia. A Jameos del Aqua wręcz przeciwnie...
No chyba że lepszy sprzęt, pomógłby wydobyć jej zaletytony montana napisał(a):W Jaskini jak to w jaskini - trzeba mieć dobry sprzęt, aby zrobić dobre zdjęcie
megidh napisał(a):tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Wybory... niestety ceny do nich zmuszają....
Córce się (kilka miesięcy wcześniej) podobała jaskinia. A Jameos del Aqua wręcz przeciwnie...
Trochę wymijająca ta odpowiedź.
Pumeksowe miasto wygląda ciekawie, ale ta jaskinia, sądząc po zdjęciach, niczego nie urywa.No chyba że lepszy sprzęt, pomógłby wydobyć jej zaletytony montana napisał(a):W Jaskini jak to w jaskini - trzeba mieć dobry sprzęt, aby zrobić dobre zdjęcie