Mam juz nawet cos na myśli-kilka razy sprawdzone przez rzeczoną znajomą
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
bonar napisał(a):Witam
Zaliczyłem tegoroczny urlop właśnie z victorią i powiem tak, POLECAM! Ktoś kto lubi wypoczynek aktywny, (spacery z Olimpic Beach do Paralii) fakultatywny - wycieczki na Meteory, Saloniki, Katerini z parkiem i zakupami owoców na targu, Litohoro i kanion pod Olimpem, objazdówka po Thesalii, Virginia. No i statek na Skiatos z szalonym Kostasem. Facet prowadzi biuro Polsko-Greckie, jest przewodnikiem posiada mega wiedzę, a zapomniałem jeszcze o Dolinie Tempi nad rzeką Pinios.
Ale,,,,, jednak wracam do Chorwacji, to jest moja pierwsza miłość i nic mi nie zrekompensuje braku nadjordańskich widoków.
pozdrav![]()
.png)
to ja ewa napisał(a):bonar napisał(a):Witam
Zaliczyłem tegoroczny urlop właśnie z victorią i powiem tak, POLECAM! Ktoś kto lubi wypoczynek aktywny, (spacery z Olimpic Beach do Paralii) fakultatywny - wycieczki na Meteory, Saloniki, Katerini z parkiem i zakupami owoców na targu, Litohoro i kanion pod Olimpem, objazdówka po Thesalii, Virginia. No i statek na Skiatos z szalonym Kostasem. Facet prowadzi biuro Polsko-Greckie, jest przewodnikiem posiada mega wiedzę, a zapomniałem jeszcze o Dolinie Tempi nad rzeką Pinios.
Ale,,,,, jednak wracam do Chorwacji, to jest moja pierwsza miłość i nic mi nie zrekompensuje braku nadjordańskich widoków.
pozdrav![]()
witaj bonar,czy mógłbyś napisać coś wiecej o organizacji wyjazdu przez to biuro?czy z tego biura byłęś ? http://www.victoriatrawel.pl/
Zainteresowałam sie ich ofertą ,jest bardzo atrakcyjna cenowo.Jeżeli móglbyś coś napisac na temat autokaru,długości i warunków podróży,pokoi hotelowych i jakości posiłków(jeżeli cos wiesz na ten temat),aktualnych cen w sklepach, to prosiłabym o informację.Jezeli
na forum mogłoby to byc uznane za reklamę biura to proszę Cię o info na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
bonar napisał(a):Witam
pozdrav![]()
.png)
.png)
MCR napisał(a):Huh, pięknie!
Mój trip na wyspy jońskie rozpocznie się za 59 dni, 13 godzin i 21 minut :)
Najpierw Zakynthos, następnie Kefalonia (również Spartia, a dokładnie Vigla Village) a na końcu Itaka.
Widziałeś w Spartii jakieś sklepy? Chodzi o kupno codziennej żywności. Wolałbym uniknąć gonitwy do Argostoli :)
Jak jest z dostępnością map wyspy? Nie ukrywam, że chciałbym trochę po niej pojeździć (rower/auto).