.png)
.png)
WojtekSandra napisał(a):Kowal38 - z czystym sumieniem na 2 tygodnie mogę polecić Kretę. Moim zdaniem to troszkę za mało ale jeżeli chcecie co 3 dni zmieniać miejsce to w większości wszystko zobaczycie.
Langkami napisał(a): Myślałam też o Lefkadzie, Zakynthos, Peloponez, Chania (Kreta) i oczywiście Atenach. Za dużo tego i nie wiem na co wybrać. Może moglibyście coś doradzić na pierwszy raz? Jaki region według was jest najładniejszy? Wycieczka miała by charakter pobytowo-objazdowy, np. 3 dni tu, 3 dni tam, itp. Do dyspozycji mamy około 14 dni.
.png)
Langkami napisał(a):Mógłbyś podać linka do tego podobnego forum greckiego? W tym roku zastanawiam się nad wakacjami w Grecji i poszukuję wszelkich informacji. Zastanawiam się też nad wyborem miejsca i mam niezłą zagwozdkę. Bardzo, bardzo podobają mi się zdjęcia z Santorini, więc zastanawiam się nad Cykladami, ale chciałabym zobaczyć coś więcej poza wulkanicznym klimatem Grecji. Myślałam też o Lefkadzie, Zakynthos, Peloponez, Chania (Kreta) i oczywiście Atenach. Za dużo tego i nie wiem na co wybrać. Może moglibyście coś doradzić na pierwszy raz? Jaki region według was jest najładniejszy? Wycieczka miała by charakter pobytowo-objazdowy, np. 3 dni tu, 3 dni tam, itp. Do dyspozycji mamy około 14 dni.

.png)
Cro/Greko-maniaków
zamorł cheba
zaś nom zwiedził syćki wiyrchy
( dla Wojtusia i Żonki Wielki Szacun!!!
)
.png)
Kowal38 napisał(a):
.."ciekawy jestem co KOL, Janusz.w , Taurusek majom w planach ? "
... Janusz.W..roz cosik pisoł ( co by Korfu abo Chaldikiki )? ...?
... cytomy , oglondomy i planujymy , ale do maja nie daleko![]()
..potym moze my cosik skrobnymy

.png)
Kowal38 napisał(a):
....hm...hm...
![]()
...cztery posty wyżej...
![]()
Kowal38 napisał(a):
.."
Nojlepsego ForumCro/Greko-maniaków
zamorł cheba
![]()
![]()
.." myśle co Sanowne Kolezanki i Kolegi cosik w końcu skrobnom"
.."co kaj Gdo pojedzie ....,ale rozumie , co jesce Syćcy som we śnie zimowym![]()
.."ciekawy jestem co KOL, Janusz.w , Taurusek majom w planach ? "
.png)
Kowal38 napisał(a):... Janusz.W..roz cosik pisoł ( co by Korfu abo Chaldikiki )? ...
.png)
.png)
.png)
Krystof napisał(a):jak mało kasy, to taniej byłoby nasycić oczka Sithonią od wschodu ;@)
https://www.google.pl/search?q=portokali+beach&hl=pl&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=9gfwUO_tI4fxsgb0iICACw&sqi=2&ved=0CC4QsAQ&biw=1024&bih=658
sporo czasu przeznaczasz na ten trip! super - zobaczysz wszystko - Grecja to nie jest zbyt rozległy kraj!
.png)

.png)
Kowal38 napisał(a):.."ciekawy jestem co KOL, Janusz.w , Taurusek majom w planach ? "