W Bradze też taki ogródek...

.png)
No biedny ...piekara114 napisał(a):Ten żółwik z wklęśnięta skorupką to chyba na krzywicę choruje.... biedactwo....źle go karmiono (nadmiar fosforu (winni ludzie) a niedobór wapnia), bo raczej na niedobór promieniowania UVB to chyba ten osobnik nie narzekał...
Mąż przeżywał, że ta "beczka" była w idealnym stanieMikeee napisał(a):A mnie się ta Tavira bardzo podoba.
Fajne te fasady kamieniczek pokryte azulejos i "beczka" w amerykańskiej wersji...![]()
pozdrawiam,
M
Znaczy od jednego "Chinczyka" kupująajdadi napisał(a):mysza73 napisał(a):Jardim Público de Tavira - to taki ichni ogródek jordanowski ... chyba![]()
W Bradze też taki ogródek...widziałem
.png)
), bo to nie wiadomo czy on szczeka, bo się cieszy że mnie widzi, czy wręcz przeciwnie
... ostatni

.png)
Wiesz, ornitologiem to ja nie jestem, ale dla nie to jakieś czaple....mysza73 napisał(a):Na bagniskach brodzą ptaszyska ... nie znam się ... może to czaple ... Becia, a może to flamingi, tylko się przefarbowały na biało![]()
.png)
tony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????
![]()
![]()
.png)
piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????
![]()
![]()
No bez przesady, jeszcze z 50 dni ma czasu...

.png)
elka21 napisał(a):Potter napisał(a):Ja tam psów się boję (wolę kicie)
Kto to słyszał, mysz, która kumpluje się z kotami![]()
Pan Mysz zrobił dochodzenie i stwierdził, że to warzęcha zwyczajnapiekara114 napisał(a):Wiesz, ornitologiem to ja nie jestem, ale dla nie to jakieś czaple....mysza73 napisał(a):Na bagniskach brodzą ptaszyska ... nie znam się ... może to czaple ... Becia, a może to flamingi, tylko się przefarbowały na biało![]()
No chyba już pora, nietony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????
![]()
![]()

.png)
tony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????
mysza73 napisał(a):![]()
![]()
No chyba już pora, nie
![]()
.png)
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????
![]()
![]()
Krótko ją widzę znasz.....
.png)
I wszystko się jeszcze wymnie....tony montana napisał(a):A nie boisz się, że Ci rzeczy zaśmierdną?
.png)
piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????
![]()
![]()
No ale 1,5 miesiąca mieszkać na walizkach![]()
![]()
Ja wyjeżdżamy 6go, 4 będzie pranie, 5go popołudniu prasowanie i częściowe pakowanie i 6go dopakowanie i jazda.....
.png)
tony montana napisał(a):tony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????mysza73 napisał(a):![]()
![]()
No chyba już pora, nie
![]()
A nie boisz się, że Ci rzeczy zaśmierdną?
piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):Mysza czy Ty już jesteś SPAKOWANA NA PELO????????
![]()
![]()
No ale 1,5 miesiąca mieszkać na walizkach![]()
![]()
Ja wyjeżdżamy 6go, 4 będzie pranie, 5go popołudniu prasowanie i częściowe pakowanie i 6go dopakowanie i jazda.....

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe