Nie mogę się doczekać dalszego ciągu - dawaj dalej bez ociągania!!
Włochy kojarzą mi się przede wszystkim z miłymi ludźmi i pyyysznym jedzeniem (serki, pomidory suszone, itp...)
.png)
.png)
.png)
rysiek_r74 napisał(a):wczorajsze fotki obejrzane, a dzisiejsze znowu muszą czekać na wieczór
Bartek1977 napisał(a):No to Mysza dałaś mi po oczach widoczkami!!![]()
![]()
Nie mogę się doczekać dalszego ciągu - dawaj dalej bez ociągania!!
mervik napisał(a):Wiesz co myszka wcale nie głupi ten pomysł samolot ..a potem samochód![]()
...jakieś 3500 km bez kierownicy zaoszczędzone![]()
...czemu nie poszliśmy wieczorem zobaczyć te koloseum ...teraz się zastanawiam![]()
...ale pisz ...kto wie...może kiedyś ....i tym bardziej że fontanna jest już zrobiona
.png)
mysza73 napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):wczorajsze fotki obejrzane, a dzisiejsze znowu muszą czekać na wieczór
A do kiedy bidoku masz tą blokadę?![]()
.png)
mysza73 napisał(a):Samochód kosztował nas około 500pln
.png)
GOLDEN napisał(a):W końcu możecie wyprostować nogi....po nocy w pandzie.
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):wczorajsze fotki obejrzane, a dzisiejsze znowu muszą czekać na wieczór
A do kiedy bidoku masz tą blokadę?![]()
blokada jest niestety w pracy
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Samochód kosztował nas około 500pln
Za ile dni?
Nie myślałam w sumie nawet o samochodzie. Pociąg z Rzymu do Neapolu / Salerno dla dwóch osób to wydatek od 18 euro na intercity do 38 euro za frecciarossa. Są jeszcze tańsze połączenia regionalne, ale wlecze się toto.
.png)
.png)
tony montana napisał(a):Cieszę się, że mój plan jazdy z Madrytu od razu w nocy "na Cordobę" okazuje się nie taki zły, Wy też pojechaliście prawie od razu na południe - fakt, że tylko 200 km ale zawsze, no i chyba też znajdę jakiś autogrill
tony montana napisał(a):Zuzia przerosła Cie już o głowę Mycha!
Vjetar napisał(a):Ale ta wielkie pająki muszą być.![]()
![]()
Pzdr
.png)
mysza73 napisał(a):A o której lądujesz w Madrycie?
Tony, Ty musisz zmienić okulistę![]()
![]()
![]()
:

.png)
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):A o której lądujesz w Madrycie?
Tony, Ty musisz zmienić okulistę![]()
![]()
![]()
:
23.35..... wypożyczalnia samochodów czynna do 1 w nocy...
tony montana napisał(a):Nic nie muszę zmieniać, albowiem w OKSACH mam świetny wzrok!

.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Samochód kosztował nas około 500pln, jak na razie, mam nadzieję, że nijakie "pozdrowienia" nie przyjdą,
a fontanna jeszcze nie zrobiona, no i boję się czy moja "inwestycja" w bilet powrotny zadziała
.
.png)
mysza73 napisał(a):krutom napisał(a):Pewnie, że można.Już jestem w kalendarzu.
Nettuno, zaraz poniżej Anzio.
Nastawieni jesteśmy bardziej na włóczenie się niż plażing.
No to przygotuj się, że sporo czasu stracisz w aucie,
no ale z auta też są fajne widoki.

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe