Interseal napisał(a):Ciekawe rozwiązanie z tym pociągiem do Grecji, ale samochód był z Wami na platformie, czy też byliście po prostu "pieszo" ?
Samochód też miał urlop
.png)
Interseal napisał(a):Ciekawe rozwiązanie z tym pociągiem do Grecji, ale samochód był z Wami na platformie, czy też byliście po prostu "pieszo" ?
.png)
Interseal napisał(a):Grecja (Kalamitsi)
Grecja (Paralia Panteleimonos)
"Miałem inne wyobrażenie o południowej Bułgarii..."
Zarówno Melnik jak i Rilski Monastyr był w naszej świadomości. Na ten drugi turystyczny hit już miałem dawać kierunkowskaz, ale wspólną decyzją obu załóg, stwierdziliśmu, coś w stylu: "w 2 tygodniach nie da się upchać połowy Bałkanów.
Joanka23 napisał(a):Czy ja wiem czy masakra... pomyśl za parę lat ceny już nie będziesz pamiętał a przejażdżkę takim "promem" na pewno jeszcze nie raz wspomniszszczególnie jak będziesz płynął jakimś z prawdziwego zdarzenia albo jak go kiedyś wymienią na jakiś nowszy model to dzieciakom będziesz mówił "a pamiętacie jak na takich barkach się przeprawialiśmy autem przez Dunaj do Bułgarii..."
![]()
Joanka23 napisał(a):Most Giurgiu-Ruse faktycznie tańszy... my płaciliśmy 8 euro do Bułgarii a 2 euro z Bułgarii /dlaczego na powrocie taniej to pojęcia nie mam/ ale nie ma co na wakacjach wszystkiego na bułki przeliczać... - ja tam bym się takim promem chętnie przepłynęła
tylko szkoda, że zdjęcia nie ma...
Joanka23 napisał(a):Ciekawa jestem Waszych dalszych wrażeń z Grecjia piasek nie jest taki znowu zły
...myślę, że dzieciaki potrafiły z niego użytek zrobić
![]()
slapol napisał(a):Ot i wylazła dusza prawdziwego górala i cromaniaka...![]()
![]()
Pozdrav
.png)
.png)
Joanka23 napisał(a):Uprzedzam, że jeszcze tam wrócę! Teraz jak już co nieco zobaczyłam to innym okiem sobie pooglądam te wszystkie Wasze zdjęcia...Obiecuję, że się tym razem zamelduję!
![]()
Interseal napisał(a):W każdym razie tę stronę Grecji nieprędko odwiedzimy
.png)
Interseal napisał(a):Cześć Fata!
Wszelki duch!
8O
Autko w sam raz. Dzięki, choć coś nie jestem przekonany w 100% do niego.
Taaak we Vratnej to wspominałeś o tylu miejscach... kto by spamiętał.
Gdzieś na Pagu jest teraz Agnieszka. Pag fajny jest, dlaczego mówisz o nim "jakiś"?![]()
Pozdrowienia.
Bardziej niż wydanymi pieniędzmi denerwowałem się sam na siebie, że nie wiedzieliśmy tak podstawowych rzeczy.
.png)

kulka53 napisał(a):...Nie miałem pojęcia że mieliśmy taką czytelniczkę, która na dodatek planowała eskapady po rumuńskiej krainie...
Interseal napisał(a): Być może płaci się za dezynfekcję samochodu... kiedyś była taka opłata....
Zdjęcia nie ma, bo wszystko działo się w ciemnościach.
piotrf napisał(a):Pamiętam przejście Giurgiu-Ruse w latach . . . odległychgdy opłaty wyniosły nas , jako innostrancow około 50 USD z tzw. sterylizacją samochodu - przejazdem przez . . .
Jadąc golfem , z dość wysokim zawieszenie ( bardzo wolno ) byłem spokojny , za nami Francuzi sportowym kabrioletem miny mieli niewyraźne...
Interseal napisał(a):Wrażenia różne. Zależeć bedzie skąd.
.png)
Interseal napisał(a):Witam. Sądząc po ilości odwiedzin, to jest Was tam więcej śledzących "po cichu".![]()
Pozdrawiam utajnionych!![]()
![]()
.png)

nomad napisał(a):Czasem brak czasu na częstszą obecność na forum...
Kejter napisał(a):Interseal Przerwa w dostawie nastąpiła ?Chciało by się poczytać to i owo, a tu przy okazji obejrzeć jeszcze ładne widoczki