Re: Koszt urlopu w Chorwacji
napisał(a) AdamSz » 19.06.2025 19:49
Kapitańska Baba napisał(a):piotrulex napisał(a):Największa marina w jakiej byliśmy to Alimos Marina Ateny, pewnie na około tysiąc łodzi. Tam sanitariaty zamykali chyba koło 20, była zimna woda i nawet dla mnie, dla faceta, standard marny z minusem
Spędziłam ostatnio kilka dni w greckiej marinie Kleopatra i jestem w szoku. Toalety pachnące, czyściutkie, pod prysznicami wrzątek, czynne oczywiście całą dobę - korzystałam w prysznica o bardzo różnych porach, w środku nocy także - nigdy nie brakowało mi gorącej wody, mydła, papierowych ręczników. Wielkie brawa za poziom, najlepsza marina w jakiej kiedykolwiek byłam

Poziom usług poza toaletami - również absolutnie profeska!!
Marina Kleopatra jest jedną z nielicznych marin w Grecji, która kwalifikuje się do określenia, jako "Marina"
I oczywiście ślizgasz się po cenach w Marinie Kleopatra
Z D-Mariną w Lefkas, w swojej ostatniej opowieści, też się "dyplomatycznie"

śliznęłaś ...Lepiej było napisać, że płacilaś 9 euro/doba za ścianę nabrzeża i oczywiście usługi Zero
A nie napisałaś, że D_Marina w Lefkas to jakieś ok. 120 - 150 Euro

....doba ...Oczywiście zależy jaki jacht, etc. ... Przecież wiesz ?? czy nie wiesz ??

...Jak nie wiesz, to już wiesz
Chwalisz teraz Grecję, bo tam siedzisz. Stary numer. A jakbyś zmieniała destynacje, to już sobie wyobrażam

?? Ale by była jazda

?? Mam rację ?? Czy nie mam ?? Wszystko ok jest w Grecji ??

...Jak na razie, zero zwierzeń. Oczywiście tych konkretnych, a nie tych ogólnych
Ale tam w tej Grecji jeszcze trochę posiedzisz . To, jak będzie okazja, to przepytam cię o shipyardach, servisie jachtowym małym i grubym.. itd......Informacje z pierwszej ręki

P.S. Akurat Kleopatra odnośnie servisu nie jest za dobra... Bałagan organizacyjny... Wielkość obiektu nie sprzyja. Trudno się dogadać, zrobione, nie zrobione. Płacisz i nie wiadomo, za co płacisz.. Ceny servisowe, jak to ceny ...Szału nie ma. Zobaczysz, jak cię śmignie po kieszeni ??
....Na razie //
.....