Można jechać śmiało do CRO (czekają na turystów) ale lepiej rezerwować miejsca bo robi się coraz gęściej. Pozdrav
.png)
.png)
KiA napisał(a):Tłok w Poreču na tych wąskich uliczkach. Gdyby nie dzisiejszy brak słońca to byśmy tam nie zawitali bo to miasteczko to lipa straszna. Jedyne warte uwagi miejsce to stragan z miejscowymi artykułami.
.png)
KiA napisał(a):Tłok w Poreču na tych wąskich uliczkach. Gdyby nie dzisiejszy brak słońca to byśmy tam nie zawitali bo to miasteczko to lipa straszna. Jedyne warte uwagi miejsce to stragan z miejscowymi artykułami.
.png)
piekara114 napisał(a):KiA napisał(a):Tłok w Poreču na tych wąskich uliczkach. Gdyby nie dzisiejszy brak słońca to byśmy tam nie zawitali bo to miasteczko to lipa straszna. Jedyne warte uwagi miejsce to stragan z miejscowymi artykułami.
![]()
![]()
![]()
Wiesz, lepiej nie schodź z plaży i od baru. Poreć, Rovinj i inne zabytkowe miasta nie są dla Ciebie. Zostań przy straganach.
.png)
empire13 napisał(a):KiA napisał(a):Tłok w Poreču na tych wąskich uliczkach. Gdyby nie dzisiejszy brak słońca to byśmy tam nie zawitali bo to miasteczko to lipa straszna. Jedyne warte uwagi miejsce to stragan z miejscowymi artykułami.
To jakie miasteczka w Chorwacji polecacie? Oczywiście takie aby nie było lipy.
.png)
Dokładnie o to chodzi. Nie ocenia się po tym, że tłum czy upal. I akurat miasto Porec oferuje to co najlepsze w Chorwacji :klimatyczne stare Miasto z zabytkami (w tym UNESCO), wąskie uliczki, bary, knajpki i restauracje na grubszy portfel, dość długą promenadę przy morzu, stragany z pamiątkami i lokalnymi produktami, a w pobliżu fajne plaże. Jak wiele chorwackich miasteczek oferuje aż tyle?empire13 napisał(a):Jeśli coś nie trafia w moje gusta to nie napiszę że miasteczko to straszna lipa.
Po poście autora można wnosić że nawet nie miał pojęcia co można tam zobaczyć.
No ale co kto lubi.
.png)
piekara114 napisał(a):Dokładnie o to chodzi. Nie ocenia się po tym, że tłum czy upal. I akurat miasto Porec oferuje to co najlepsze w Chorwacji :klimatyczne stare Miasto z zabytkami (w tym UNESCO), wąskie uliczki, bary, knajpki i restauracje na grubszy portfel, dość długą promenadę przy morzu, stragany z pamiątkami i lokalnymi produktami, a w pobliżu fajne plaże. Jak wiele chorwackich miasteczek oferuje aż tyle?empire13 napisał(a):Jeśli coś nie trafia w moje gusta to nie napiszę że miasteczko to straszna lipa.
Po poście autora można wnosić że nawet nie miał pojęcia co można tam zobaczyć.
No ale co kto lubi.
Piotrek_k napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Piotrek_k napisał(a):Przecież to tylko śmieszna parodia naszej pacynki narodowej Mateusza![]()
Więc nie wiem skąd takie oburzenie..
Ty też lepiej nic nie pisz, jak nie masz co napisać.
Za pacynkę otrzymujesz ostrzeżenie.
Uważam że moderator powinien być przede wszystkim obiektywny.
Tego Panu brakuje Panie Januszu.
Pacynka nikogo nie uraża, zaś jeśli jest Pan tutaj jako przedstawiciel jakiejś partii a nie członek społeczności która trzyma luz, proponuję zrezygnować z posady moderatora.
Nie zgadzam się z ostrzeżeniem, dlatego zgłoszę sytuację do admina.
Pozdrawiam,
Piotr

.png)
alechandro napisał(a):Nie wiem jak na Pagu ale co do Brać to chyba tak jest. W zeszłym roku Brać była zaludniona jak zwykle, w tym roku co się dzieje to pojęcie przechodzi. Nie wiem z jakiego powodu Brać nagle cieszy się taką popularnością ale jeżeli ktoś nie ma konkretnych planów i rezerwacji to może sobie Brać odpuścić w tym roku. Mam nadzieję, że to się unormuje bo kiedyś chciałbym tutaj wrócić.

dids76 napisał(a):Ja w piątek ruszam na Brač, tylko że na przeciwną stronę wyspy. Jeżdżę tam od kilku lat wiec porównam z latami ubiegłymi
.png)
alechandro napisał(a):Adaśko, nie wiem o co ci chodzi ale zmień leki
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.