baunty napisał(a):Habanero napisał(a):baunty napisał(a):alechandro napisał(a):Habanero napisał(a):Ucieszyło mnie dzisiaj to, że antymaseczkowcy płaczą
i żalą się na brak zainteresowania służb medycznych ich stanem zdrowia.
Wyśmienity żart![]()
![]()
Dobrze, że to Ty napisałeś a nie ja...zobaczyłem Twój wpis w ostatnim momencie bo mnie korciło.
Nawiązując do tego - biedactwo oj oj oj
Na dodatek chwali się, że nadal nie nosi maski...na takie osoby mam określenie "dzban"
Czy Was cieszy, że ludzie umierają z powodu braku opieki medycznej?? Tak niestety brzmią te posty.
Jesteście świadomi ilu ludzi cierpi przez to szaleństwo covidowe ?
Ja osobiście znam przynajmniej 4 przypadki, kiedy ludzie w sile wieku umierali z powodu odmowy pomocy w szpitalu a Was to ku...a cieszy ????
Ogarnij się jeden z drugim.
Może któryś z Was ma ku...a odwagę powiedzieć to rodzinom tych ludzi????!!!!
Podłość ludzka nie zna granic !!!
Habanero, Ty w szkole specjalnej uczysz - jakie wartości przekażesz tym młodym ludziom ???
Takie żeby się śmiać z czyjegoś cierpienia?
Ludzie, opamiętajcie się.
Cieszyabsolutnie nie cieszy.. Wręcz przeciwnie.
Czytaj ze zrozumieniem i łap aluzje, bo się kompromitujesz i wychodzisz na mało bystrego (co często zarzucasz innym)
Codziennie muszę walczyć i tłumaczyć jaką rolę odgrywają obostrzenia w walce z koronawirusem. Naszej szkoły nie zamknęli i dzieciaki często mają je gdzieś, podobnie jak Ty i wielu innych userów na tym forum. O ile uczniom z niepełnosprawnością intelektualną jestem gotów wybaczyć kłopot z odbiorem rzeczywistości, o tyle ludziom w normie nawołującym do łamania obostrzeń nie![]()
To, że teraz ludzie umierają i nie ma miejsc w szpitalach zawdzięczamy takim postawom jakie tu prezentowałeś. Ty i wielu innych z KB na czele, teraz płaczecietrzeba było myśleć wcześniej co się wygaduje i robi . Twoje próby odwracania kota ogonem w dyskusji z Bogdanem i szukania winnych, poza sobą, są żałosne. Leżysz pan i robisz pod siebie.
Nie muszę łapać aluzji, doskonale wiem pod czyim adresem to pisałeś - jeśli jednak nie napisałeś otwarcie, iż piszesz żeby się kogoś zwyczajnie przyp...ć i napisałeś ogólnie i w liczbie mnogiej, to dlaczego jesteś zaskoczony, że odpowiedź także dotyczy ogółu i liczby mnogiej.
Może napisz konkretnie, że chciałeś się przy...ć do ....no wstaw tu nick.
Nie stosuj tanich chwytów i nie wplątuj tu dyskusji z Bogdanem, bo Ciebie ona nie dotyczyła i nie ma tu nic do rzeczy.
PS swoimi słowami o "łapaniu aluzji" tylko potwierdziles jedną rzecz - wiesz jaką? Wyłapałeś to?
Jeśli nie to Ci powiem - że głównym celem ( jeśli nie jedynym) tego posta, było przypi...nie się do kogoś. Treść była mniej ważna.
Urządzasz sobie osobiste wycieczki pod czyimś adresem, a później udajesz zdziwionego świętoszka.
Coś w temacie ? Czy kolejne brednie ?

.png)

.png)