baunty napisał(a):Czy te wizje Cię już dręczą, czy na ten moment nie są jakieś dokuczliwe?
boboo napisał(a):No cóż, posty łgarzy są dla mnie warte tyle, co sami łgarze. Czyli zero.
.png)
anakin napisał(a):baunty napisał(a):Czy te wizje Cię już dręczą, czy na ten moment nie są jakieś dokuczliwe?boboo napisał(a):No cóż, posty łgarzy są dla mnie warte tyle, co sami łgarze. Czyli zero.
Możecie sobie tę kwestię wyjaśnić na PW?
Zaśmiecacie już drugi temat swoją wojenką, co mnie powoli zaczyna nudzić.
Reszta użytkowników też nie jest specjalnie zainteresowana Waszymi problemami.
Grzecznie więc proszę.
Póki co.
baunty napisał(a):(...) na post o oficjalnych wynikach testów na Słowacji oraz sposobu ich przeprowadzenia (...)
To na niebiesko, to o wynikach i sposobie.Odys Bagin napisał(a):Tymczasem Słowacja przeprowadziła wielki test 75% ludności (kraju). Ogłosiła dziś na stronie rządowej oficjalne dane. Nie badano mieszkańców testami PCR zalecanymi przez WHO i publikowanymi globalnie na codzień, tylko antygennymi (realna obecność aktywnego wirusa). Różnice są tak kolosalne i kompromitujące WHO, że można zrozumieć wybór Szwecji, która jako jedyna nie uznała testów PCR do walki z wirusem.
Z 10% zakażeń w testach PCR, Słowakom wyniki spadły do 1%. Poziom błędu sięgnął 90%.
Potwierdzono to, co niemieccy lekarze głosili, oraz jedyna mainstreamowa brytyjska dziennikarka na lajfie - Testy PCR dają tak błędne wyniki, że konsekwencje będą nieobliczalne ..........
Nie pytałem o bimini. Pytałem o cytaty lub linki do moich bzdur o tymże. W wątku, którego dwie pierwsze litery tytułu to: "OT".baunty napisał(a):a w wątku covidowym pytać mnie o biminii
.png)

Kapitańska Baba napisał(a):O wiele bezpieczniej czułam sie bez ich nagabywania mnie.
.png)
anakin napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):O wiele bezpieczniej czułam sie bez ich nagabywania mnie.
Weź pod uwagę, że nagabującym też to nie sprawiało przyjemności.
Tym bardziej, że byłaś jedną z setek dziennie.
Słabości i ból głowy powoli mijają, co mnie oczywiście cieszy.
Jeśli to było (również) do mnie, to tym razem nietrafione.anakin napisał(a):1,2,3...

Kapitańska Baba napisał(a):Zirytowaoł mnie zupełnie coś innego - jako osoba "chora" powinnam być pod opieką innych służb niż policja, czy się mylę? Żaden lekarz się nei zainteresował, zaden sanepid - zero kontaktu z ich strony. Tylko policja. Od kiedy policja jest od zajmowania się chorymi?
.png)
"anakin"]
Niestety nie mogę Ci na to pytanie odpowiedzieć, bez narażania się na bana, więc nie odpowiem.
.png)
Niby mały gest ale jak stawia na nogi 
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.