Pozdrawiam.
.png)
Rekin 11 napisał(a):Witam. Ktoś się orientuje ile kosztuje wypożyczenie pojedynczego leżaka oraz kompletu 2leżaki + parasol w miejscowości Podgora - Dalmacja.
Pozdrawiam.
.png)
RKStefan napisał(a):Podobno w związku z epidemią (zniechęcenie do używania gotówki) banki wprowadziły od 1 lipca prowizje za wypłatę z bankomatów. Na stronie ZaBa jest informacja, że tylko dla obywateli Chorwacji we własnych bankomatach nadal bez prowizji.
Wybierał ktoś kuny ostatnioJak to wygląda na miejscu
.png)
madzia_ur napisał(a):Rekin 11 napisał(a):Witam. Ktoś się orientuje ile kosztuje wypożyczenie pojedynczego leżaka oraz kompletu 2leżaki + parasol w miejscowości Podgora - Dalmacja.
Pozdrawiam.
Bašce KRK komplet 100-120 kun
.png)
.png)
madzia_ur napisał(a):RKStefan napisał(a):Podobno w związku z epidemią (zniechęcenie do używania gotówki) banki wprowadziły od 1 lipca prowizje za wypłatę z bankomatów. Na stronie ZaBa jest informacja, że tylko dla obywateli Chorwacji we własnych bankomatach nadal bez prowizji.
Wybierał ktoś kuny ostatnioJak to wygląda na miejscu
Dwa razy pobierałam z bankomatu Euronet i mimo, że mam konto bez granic z PKO pobrane została prowizja 29 zł od 1200 kun.
.png)
robertpeti napisał(a):W Omisiu Breli i Basce Wodzie widzialem po 40 za caly dzien sztuka i parasol za 20. Teraz jestem w komarnie i wg cennika z baru na plazy lezak 20, parasol 10 ( piwo duze 13 lub 15 zaleznie od restauracji, w barze 23)
.png)
Rekin 11 napisał(a):Jak ktoś zapytał to odpowiedziałem skoro wiem. I wszystko w temacie.
.png)
robertpeti napisał(a):W Komarnie wlascicielka apartamentu sama zaoferowala korona rabat( mimo ze placilem i rezerwowalem w lutym). W restauracjach albo lody albo deser po obiedzie za darmo ( walka o klienta). Z powodu wirusa i braku turystow brak niektorych pozycji w menu. W sklepie tez ekstra rabaty. Takze dla turystow czasami na plus
.png)
alechandro napisał(a):kaeres napisał(a):Czy ktoś jest gorszy z tego powodu ?
.png)
budek napisał(a):Alechandro przyjacielu na tym forum jesteś jednym z ostatnich jednorożców. Czeka Ciebie tylko eksterminacja bo mówisz co myślisz. Czekam na bana dożywotniego mimo, że współtworzyłem to forum wspólnie z wieloma obecnie nieobecnymi wiele lat wcześniej niż obecni admini. Rzadko się wypowiadałem a jedynie starałem się pomóc w wyborze miejscówki czego przykładem była moja jak dotąd jedyna relacja " Peljesac 2011 i inne zatrubki". Obecnie obserwuję, że forum staje się miejscem wymiany opinii nie zaś informacji.
.png)
robertms napisał(a):budek napisał(a):Alechandro przyjacielu na tym forum jesteś jednym z ostatnich jednorożców. Czeka Ciebie tylko eksterminacja bo mówisz co myślisz. Czekam na bana dożywotniego mimo, że współtworzyłem to forum wspólnie z wieloma obecnie nieobecnymi wiele lat wcześniej niż obecni admini. Rzadko się wypowiadałem a jedynie starałem się pomóc w wyborze miejscówki czego przykładem była moja jak dotąd jedyna relacja " Peljesac 2011 i inne zatrubki". Obecnie obserwuję, że forum staje się miejscem wymiany opinii nie zaś informacji.
Jak ma sie jedno do drugiego...?
Pytanie retoryczne oczywiscie...
.png)
budek napisał(a):robertms napisał(a):budek napisał(a):Alechandro przyjacielu na tym forum jesteś jednym z ostatnich jednorożców. Czeka Ciebie tylko eksterminacja bo mówisz co myślisz. Czekam na bana dożywotniego mimo, że współtworzyłem to forum wspólnie z wieloma obecnie nieobecnymi wiele lat wcześniej niż obecni admini. Rzadko się wypowiadałem a jedynie starałem się pomóc w wyborze miejscówki czego przykładem była moja jak dotąd jedyna relacja " Peljesac 2011 i inne zatrubki". Obecnie obserwuję, że forum staje się miejscem wymiany opinii nie zaś informacji.
Jak ma sie jedno do drugiego...?
Pytanie retoryczne oczywiscie...
Szacun!! Tu mnie złapałeś na braku konsekwencji. Przepraszam!!

budek napisał(a):Bana przyjmuję z pokorą bo mnie on lata, może być nawet dożywotni
Alechandro przyjacielu na tym forum jesteś jednym z ostatnich jednorożców. Czeka Ciebie tylko eksterminacja bo mówisz co myślisz. Czekam na bana dożywotniego mimo, że współtworzyłem to forum wspólnie z wieloma obecnie nieobecnymi wiele lat wcześniej niż obecni admini. Rzadko się wypowiadałem a jedynie starałem się pomóc w wyborze miejscówki czego przykładem była moja jak dotąd jedyna relacja " Peljesac 2011 i inne zatrubki". Obecnie obserwuję, że forum staje się miejscem wymiany opinii nie zaś informacji.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.